Добре дошли на бизнес профила на Строителна фирма Иззида ЕООД


Строителна фирма ИЗЗИДА ЕООД предлага строитлени услуги и недвижими имоти за продажба в град Бургас и Бургаска област. Създадена през 1990 строителна фирма „Иззида” ЕООД е едно от по-старите и утвърдени дружества в Бургас. Първоначално основана като еднолична фирма под името ЕТ „Иридон” с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството, като скоро добавя ново строителство и продажба на недвижими имоти към активностите си.През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Вече 29 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане,вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти. Някой от тях са: ЖСК Акра в Черноморец ЖСК ул. Средна Гора 27 ЖСК ул.”Ивайло” 53 с РЗП 4200 кв.м; ЖСК ул”Иван Вазов”77 с РЗП 2000кв.м; ЖСК ул.”Димитър Благоев” 26/28 с РЗП 3000 кв.м; ЖСК ул.”Ал.Стамболийски” 78 с РЗП 1750кв.м; реконструкция на книжарница ” ХЕЛИКОН” По черноморието имаме изпълнени обекти в гр.Черноморец, вилно селище Червенка, Созопол, Приморско, с.Лозенец, Сл.бряг, Св.Влас, с.Тънково,Сарафово,с.Маленово,Несебър и други.

Специализация и квалификации


Строителна фирма Иззида ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителите (ЦПРС) и е редовен член на Камарата на строителите в България Сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001: 2008, за управление на околната среда ISO 14001:2004 и за управление на безопасните условия на труд OHSAS 18001:2007. Фирмата има лиценз за строителство на обекти от 3-та до 5-та категория. Строителна фирма ИЗЗИДА приема поръчки за строителство на всички типове и видове сгради и съоръжения по идеен проект на клиента или по архитектурен план, изготвен от архитектурния отдел на строителната фирма. Компанията предлага цялостни решения като главен изпълнител на сгради и съоръжения и развива инвестиционна дейност в собствени проекти. Строително-монтажна дейност Строителство срещу обезщетение Външен дизайн Вътрешно обзавеждане Реновиране и реставрация Архитектура и проектиране