Добре дошли на бизнес профила на Бутикстрой ВТ


СТРОИТЕЛНА ФИРМА "БУТИКСТРОЙ ВТ" Е СПЕЦИАЛИЗИРА В ЦЯЛОСТНОТО ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ, АДМИНИСТРАТИВНИ И ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ. Най-важно за нас е качеството на работа и отговорността, с които градим името си от няколко години. За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.

Строителство на сгради е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашите специалисти имат дългогодишен опит в областта на строителството. Фирмата изпълнява проекти на територията на цялата страна. Участвали сме в изграждането на жилищни сгради, реконструкции на сгради, ремонти на луксозни къщи и апартаменти. Работният екип е квалифициран и коректен, стремящ се да задоволява изискванията на своите клиенти. Фирмата работи с висококачествени материали и технологии.

Специализация и квалификации


„Бутикстрой ВТ“ ООД предлага на клиентите си нови и луксозни жилища, проектирани съобразно модернизирането в строителството и новите технологии. Освен за изграждането на новия ви дом, към нас може да се обърнете и с въпроси относно апартаментите, които строим, парцели и луксозни къщи в близост до В.Търново.