Добре дошли на бизнес профила на Електроуслуги_Стилиян


Убийствено упорит, креативен и коректен са първите три думи, които ме определят като личност. Хората работили с мен знаят, че съм коректен, лоялен и точен. Завършил съм ТУ СОФИЯ спец. "ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ И ЕЛЕКТРОСНАБДЯВАНЕ" Държа много на качеството и професионализма! Извършвам всякакъв вид електроуслуги .

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 50 месеца за Контакт който е изгоряла чак и кутията му вътре. Има изгорял кабел. | София

“Доволна съм. Контактите все още работят. Единсвено се наложи да дойдат отново за поставяне на лед лампи и тогава цената ми се строи по-голяма и нямаше последователност в работата на изпълнителя, понеже се наложиха многократни обаждания, за да дойде.”

Стилиян Манавски отговори:

Цената беше по-висока за монтажа на 1 бр лед плафон, защото в цената влизат и транспортните разходи. Възложителката беше закупила дефектирал сензор за движение и това доведе до допълнително посещение, което води до записването на нов час и забавяне. Като цяло възложителката даваше полвинчато заявките за реконструкция.

преди 59 месеца за Изкарване на ток от вентилатор/ изграждане на контакт в баня | София

“Гъвкавост, коректност и отзивчивост.
Страхотен професионалист!”

Виж всички мнения

Опит


от 2011-2016 год. съм работил като инж. енергетик в завод за чугунени отливки. от 2017- до момента работя като инж. енергетик в завод за медицински газове

Специализация и квалификации


Работя с високо напрежение /110; 20; 6 kV в подстанция /, газови съоръжения / газорегулаторни пунктове ГРП-та , газови горелки и газови камери /. Притежавам опит в производството на въглероден диоксид / CO2 /, пречистване и изготвяне на анализ за чистотата на газа. Имам опит с индукционни пещи за топене на метал, комплектни разпределителни устройства /КРУ-та/ на 20 и 6 kV. Работя с компенсиращи, симетриращи устройства и реактори с цел намаляване на реактивната енергия. Мога да работя с трансформатори на 110, 20 и 6 kV, помпи за охлаждане и прехвърляне на течности. Извършвам оперативни превключвания на високо, средно и ниско / ВН, СрН, НН / напрежение. Притежавам опит с охладителни и миещи кули, филтри за пречистване, исушители и влагоуловители, работещи на 20 bar. налягане. Мога да работя с винтови компресори на „MYCON“ , помпи за вода, масло и вакуум помпи. Притежавам механични познания по машини и съоръжения, автоматични и полуавтоматични линии, металорежещи машини и конвейери, изготвяне на тръбни линии и метални конструкции. Работя с подемни съоръжения /мостови кранове и телфери/, компресорни и помпени станции и съдове под налягане. Изготвям товарови графици за необходимата консумация на електрическа енергия. Имам сертификат за работа с БНЕБ / Българска Национална Енергийна Борса / Имам V-та класификационна група по ТБ и ТЕ при работа в мрежи с над 1000 V.