Добре дошли на бизнес профила на Траян Димитров


Здравейте, ние сме възможно най - прецизните и коректни работещи майстори на ниски цени, без почивен ден с дългогодишен опит. Нашата цел е да работим перфектно без забележка, за да бъдем препоръчани от всеки клиент! Извършваме комплексни и частични ремонти на жилища ,офиси и магазини ,също така и довършителни работи в новото строителство.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Красимир преди 43 месеца за Ремонт на баня | София

“Работата беше обемиста, но свършена чудесно. Траян е комуникативен, коректен и старателен. Препоръчвам горещо!”

Врабчева преди 51 месеца за Боядисване на кухня и коридор. | София

“Много сме доволни от работата на Траян. Много коректен и точен. Всичко бе изпълнено така, както го искахме. Препоръчваме го.”

преди 51 месеца за За уикенда - Пребоядисване на някои стени от офис; дребни довършителни работи | София

“Траян и колегата свършиха добра работа. Бяха бързи. Доволни сме от тях и ще се радваме да работим отново заедно в бъдеще.”

Виж всички мнения

Опит


Казвам се Траян Димитров от 1994 год. съм специалист на цялостно ВиК изграждане. Работя в екип от майстори. Дейностите,които извършваме са: -ВиК изграждане -Фаянс и Теракот -Монтаж на окачени тавани, стени и стенни прегради от гипскартон -Шпакловка-гипсова шпакловка с шийтрок или друг шпакловъчен материал според изискванията на клиента,шлайфане и Боядисване -Лепене и премахване на тапети -Циментови замаски -Зидария -Къртене и извозване до сметище на бани, замаски, мазилки, бетон и др.

Специализация и квалификации


Строителство