Добре дошли на бизнес профила на Вел - Ел


Здравейте! Казвам се Велизар и съм инженер специалност "Електроенергетика". Извършвам всякакъв вид ремонтни дейности по електрически инсталации и табла, както и изграждането на нови такива. Също така се занимавам и със сигнални мрежи (коаксиални и FTP (UTP)). Можете да се свържете с мен за въпроси и консултация относно вашата инсталация.

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Трудовият ми стаж е много разнообразен, работил съм на доста места и съм научил много тънкости на занаята от най-добрите. От 4 години се занимавам със всякакъв вид електрически и слаботокови инсталации.

Специализация и квалификации


Изграждам нови инсталации в бизнес сграда с офиси клас А, което означава че от мен се изисква работата ми да е на много високо ниво, което прилагам и в домовете на своите клиенти. Имам голям опит с електрическите табла както в България така и в чужбина. Благодарение на наученото през годините, ще мога да ви дам компетентно мнение за това как трябва да се случат нещата във Вашият дом, за да можете да имате безпроблемно електрозахранване в продължение на години.Обратната връзка с клиента за това как иска да изглежда всичко на финала за мен е най-важна!