Добре дошли на бизнес профила на E-SCORT


Нашата фирма E-SCORT е нова на пазара, предлагаме хамалски и транспортни услуги за територията на страната и чужбина. Нашата цел е да завоюваме лидерски позиций в сферата на хамалските и транспортни услуги. Да утвърдим името на нашата фирма “Е-СКОРТ” и да се докажем, като един достоен партньор! Ако се чудите коя от всички хамалски фирми да изберете за вашето преместване хамали Е-SCORT е точния избор за вас. Благодарение на нашият сплотен екип, хамали с дългогодишен опит и колективната работа.

Транспортни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 50 месеца за Пренасяне на пиано | София

“Денислав и неговите колеги бяха изключително любезни, усмихнати, коректни млади момчета, които взимат работата си сериозно и се отнасят с пълен професионализъм. Много съм им благодарна за бързо свършената работа и им желая още безброй доволни клиенти! Препоръчвам ги с две ръце!”

преди 52 месеца за Здравейте, трябва ми някой да разглоби и премести гардероб в другата стая. По възможност утре? | София

“Много добре свършена работа! Винаги бих работила пак с тях.”

преди 61 месеца за Почистване на общите части на мазе | София

“Момчетата дойдоха в уговореният час. Имаше много стари дограми в мазето и те подредиха всичко така,че да се съберат възможно най-много в буса.
Цената беше същата каквато се уговорихме в началото. Много коректни и съвестни.
Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


Вече сме година и половина в бранша на транспортните и хамалски услуги.

Специализация и квалификации


Фирма Е-SCORT е специализирана с хамалските и транспортни услуги. Разполагаме с богат автопарк. Предлагаме: -Транспорт за и извън страната -Преместване на офиси -Преместване на имущество -Къртене, чистене, извозване -Почистване на мазета и тавани