1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван.


2. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на входове/етаж/, машинно боядисване с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация.


4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, поставяне на ламинат.


5. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


6. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон.


7. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


8. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


9. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


10. ВиК Услуги

По специално в сферата на аварии, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, хоризонтален щранг, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби.


11. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


12. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


13. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


14. Ремонт на тераса

По специално в сферата на усвояване на балкони и тераси.


15. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


16. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.