Добре дошли на бизнес страницата на Ventsi


Изграждане на нови и ремонт на стари електро и ВиК системи в офиси, апартаменти и други. Електро окабеляване, монтаж на Ел табла, ключове, контакти, осветителни тела, домофони и други. ВиК ремонт на бани, кухни, апартаменти. Щрангове, радиатори, вентилация. Монтаж на оборудване в банята: вградени казанчета, душове, мивки, душкабини, паравани, вани и други. Монтаж на климатици.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ради Ташев преди 4 месеца за Смяна на батерия/смесител в баня | София

“Професионално и вежливо отношение. Справи се със задачата без грешка. Имаше дори проблем с едно от уплатненията, което Венци смени на момента.”

Мануела Попова преди 14 месеца за Монтаж смесители + бойлер - село Луково | София

“Прекрасна работа! Професионална работа и отношение. Помогна ни много!”

Симона Минкова преди 15 месеца за Автомат за стълбищно осветление и контактор | София

“Препоръчвам: Сериозен, вещ, бърз, отзивчив. Браво! Пак ще го наема с удоволствие - мога да разчитам.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Осемнадесет години стаж в сферата на строителството. Това са дейности, които съм работил: Поддръжка на верига магазини в цялата страна. Изпълнител на електро окабеляване на жилищни и офис сгради. ВиК: местене, ремонт и изграждане на водопроводи, ремонти на бани. Щрангове за вода и парно. Монтаж на оборудване. Радиатори и отоплителни системи. Монтаж на климатици. Гипсокартон - декоративни и преградни конструкции.

Специализация и квалификация


Техникум по машиностроене. Специалност Електро монтьор на машини, апарати, уреди и устройства.