Добре дошли на бизнес профила на Сервиз Узунов


Създадена на 25 Януари 1991 като ЕФ “УЗУНОВ-91”. Сервиз Узунов започва първите стъпки на пазара в моментите на прехода. В днешни дни, вече като установени лидери в изграждането и сервизирането на Вентилационни, Климатични и Хладилни обекти ние постоянно обновяваме нашата технологична база, инвестираме в нашият бизнес и мислим най-вече за нашите клиенти. Дейността на фирмата се състои от търговия, монтаж, сервиз и поддръжка – всяка една стъпка нужна, за да помогнем на Вашият бизнес да бъде успешен или да допринесем към комфорта във вашият дом.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.


Опит


Ние сме над 28 години на пазара и поддържаме над 500 обекта в над 50 населени места. Предлагаме проектиране и изграждане на климатизация и вентилазия на сгради. Проектиране и изграждане тръбни разводки за термопомпи, котли, слънчеви колектори. Монтаж на термопомпи и при необходимост изработка на термопомпа и тяхната поддръжка. Продажба на климатици, слънчеви колектори, компресори за хладилна техника, конвектори, управления за термопомпи, бойлери (промишлени, битови), решетки за вентилация (нагнетателни, смукателни). Метални перки за климатични инсталации до и над 60 000 BTU. Изолации от пореста гума, антивибрационни тампони (за климатици и други приложения). Оборудвана сервизна база Смело можем да твърдим, че разполагаме с една от най-оборудваните сервизни бази в цялата страна. Ние не пестим пари от инструменти, защото за добре свършена работа трябва качествен инструмент. Оборудвани сме за всякакви заявки, от обикновени инструменти, до сложна електроника. Всичко това с цел да предоставим най-добрите услуги на Вас, нашите клиенти и партньори.

Специализация и квалификации


Ние сме сертифицирани да извършваме монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термпомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове. Такъв сертификат е нужен на всяка фирма, която иска да обслужва индустриални машини с над 3 кг. флуорирани газове или така нареченият с други думи “фреон – газ”. Такива сертификати се издават на фирма и също така на отговорните лица изпълняващи дейността. Може да намерите сертификатите в долната секция.