1. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


2. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


4. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене на замазка, къртене на бетон, извозване на старо обзавеждане, събаряне на стени, демонтаж на балатум, къртене на керемеди, къртене и разбиване, къртене на комин, всички подкатегории, пробиване на отвори за вентилация, къртене на улей за ел. инсталация в тухла, разтоварване / качване на строителни материали и продукти, къртене на улей за ел. инсталация в бетон, почистване по време и след ремонт, доставка на мебели, къртене на тухла, къртене на плочки, демонтаж на санитария, къртене на вана с плочки, премахване на стари вик тръби, демонтаж на радиатори, доставка на строителни материали, демонтаж на врата, сваляне на строителни отпадъци, къртене на ytong блокчета, къртене на мозайка, къртене на канал, сваляне на тапети, доставка и качване на гардероб, шкаф за обувки, палма, помощна масичка, пердета, корнизи, холна маса, саксии и пръст, тв скрийн и подматрачна рамка, качване на матрак, качване на алуминиеви профили, шумоизолация, картон за изправяне на стена и шестоъгълни плочки, разтоварване плочки и санитария за баня, хладилник, качване на плочки и паркет и сваляне на 30 чували със строителни отпадаци.


5. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.