Добре дошли на бизнес профила на Васил Асенов


Дълго време имахме цени за ремонт на покриви, но в момента ще направим опит за максимално коректно отношение към Вас като по телефона ориентировъчно ще Ви обясним условията, а при оглед максимално коректно ще Ви дадем добра цена според Вашите изисквания. Така ще бъде изградено всичко качествено и/или евтино (както прецените) и в същото време да уважите до колкото е възможно нашето време и труд. Ние работим добре и енергично като се стремим към баланс и разумност в цените и разходите за клиентите ни.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


„АЛБИВАС ЕООД“ – Фирма с над 20 годишен стаж в областта на строителството и ремонтите на покриви. Големият брой завършени обекти и доволните клиенти, ни дават самочувствието да се наредим сред първите в нашата сфера в страната. ПОЗВЪНЕТЕ НИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ! РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ! БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО В СРОК!

Специализация и квалификации


Обадете се и попитайте за цена на ремонт на покриви, за изграждане на нов покрив, при нужда от цена за отстраняване на течове, цена за подмяна на улуци, керемиди, при нужда от изграждане на навеси, бесетки и всичко покрай ремонтирането на покриви!

Допълнително


Фирма "АЛБИВАС ЕООД" Е регистрирана без ДДС За ваша полза. "ПОКРИВ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ" е нашето МОТО стараем се да го запазим за това може спокойно да ни се доверете! Предлагаме ГАРАНЦИЯ ОТ 15 ДО 30години. Работим с първо качество материали.