1. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


2. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


3. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


4. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. монтаж на интериорна врата.


5. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


6. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, покриване с дъски, редене на стари керемиди, сух монтаж на капаци, обковаване с ламарина, цялостен демонтаж и изграждане на нова, измазване на капаци с вароциментов разтвор, поставяне на гръмоотвод на къща, зидане на комин, измазване на комин, отливане на шапка на комин, покриване с метални керемиди, навес от поликарбонат, монтаж на покривни панели, обшивка на калкан, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, качване и редене на нови керемеди, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви, наковаване на дъсчена ламперия (обшивка), двойна летвена скара (3/4 см.), разкриване на стар покрив (керемиди, капаци, летви и мушама), обшивка с ламарина на комин, единична летвена скара (3/4 см.), снегозадържащи елементи, полагане на паропропусклива хидролационна мембрана.


7. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


8. Хидроизолация 1 извършен проект

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.

Виж мнения