Добре дошли на бизнес страницата на МОЯТ МАЙСТОР


"МОЯТ МАЙСТОР" залага в работата си на висококвалифициран екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на работата – проучване, проектиране, изпълнение, гаранционно обслужване, както и в индивидуалния подход към клиентите си. Ръководството на компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Дружеството има над 12 години опит като изпълнител и разполага с квалифицирани служители професионалисти. От създаването си е изпълнило редица обекти в града и региона, които представляват интерес от гледна точка на прилагането на качествени материали и технологии.

Специализация и квалификации


Фирмата е специализирана във вътрешните ремонти, от проектиране и дизайн, къртене извозване, изграждане и полагане на ел., ВиК, отоплителни инсталации, фаянс, гранитогрес, камък, шпакловки, сухо строителство, боядисване, декоративни мазилки, както и саниране на сгради.