Добре дошли на бизнес профила на Danail


Висококвалифициран техник извършва всякакви видове ремонти на електрически и ВиК инсталации в дома и офиса. -Ремонт и изграждане на нова електроинсталация. -Ремонт и монтаж на електрически табла. -Подмяна на ел.контакти, ключове и осветителни тела. - Монтаж на уреди за вграждане и бяла техника. -Ремонт на бойлери, печки, хладилни, перални, миялни и друга техника. -Ремонт и монтаж на стълбищно осветление. -Ремонт и инсталиране на прожектори. -Монтаж на скрито и LED осветление. -Изграждане на домофонна инсталация и видеонаблюдение.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Януари 2015 – Март 2017 Електро-инженер ACTAVIS/ БАЛКАНФАРМА ДУПНИЦА АД, ГР. ДУПНИЦА, БЪЛГАРИЯ Отговаря за доброто техническо състояние на ел. оборудването, машините и съоръженията и следи за правилната им експлоатация. Организира и извършва профилактични прегледи, аварийни и основни ремонтни на оборудването. Изготвя документация на извършените дейности при планирани и аварийни ремонти. Участва в инсталиране и въвеждане на ново оборудване в производствен режим. Следи за наличността и необходимостта от закупуване на резервни части и консумативи. Участва в производствени проучвания и установява причините за настъпили повреди и аварии на производственото оборудване. Юли 2010 - Януари 2015 Техник-електрически машини и апарати Тоба Принт ООД, гр.Кюстендил Изпълнява технически задачи, свързани с проектиране, производство, сглобяване, изграждане, експлоатация, поддръжане и ремонт на електрическо оборудване, съоръжения и системи за електроснабдяване. Септември 2008 – Юли 2010 Техник Дойчеви ЕООД , гр.София Проектиране и изграждане на електоразпределителни съоръжения, газови и пожароизвестителни централи, спринклерни системи, контрол на достъп, охранителни системи, изграждане на ел. табла НН.

Специализация и квалификации


2009 – 2012 Висше Транспортно Училище „Тодор Каблешков” гр. София Степен: Магистър Специалност: Електроенергетика и електрообзавеждане 2003 – 2009 Висше Транспортно Училище „Тодор Каблешков” гр. София Степен: Бакалавър Специалност: Електроенергетика и електрообзавеждане 1997 – 2003 Професионална математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, гр.Кюстендил разширено изучаване на математика, информатика и английски език Трета квалификационна група по безопасност при работа до 1000 V. Свидетелство за завършено обучение по AUTOCAD и SOLID WORKS.