25 оставени мнения от 36 извършени проекти
4.16 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Слав Иванов преди 32 месеца за Поправка на таван след теч | София

“Доволен съм. Беше коректен!”

Виж снимки
Г-н Китов преди 32 месеца за Саморазливна замазка | София

“Доволен съм от работата. Всичко беше свършено качествено и в срок.”

Георги Дакашев преди 32 месеца за Къртене на стени | София

“Христо беше коректен. Изпълни задачата в срок, в бюджет и с необходимото качество. Съобрази се включително с претенция на съсед да се спре с къртенето в 12.30 по обяд (вместо както е наредба от 14.00ч), защото се оказа, че малкото дете на съседите тогава заспива. Та трябваше да дойде допълнително, за да приключи без да безпокоят съседите.”

Мая Георгиева преди 38 месеца за Полгане на саморазливна замазка | София

“Аз съм клиент, който каквото и да купува стока или услуга, трябва да бъде предразположен. Отношението е важно. Вместиха ме бързо в графика си, свършиха качествено работата.”

Марио Стоянов преди 39 месеца за Саморазливна замазка | София

“Готин, млад човек, който си свърши работата бързо и качествено.”

Христо Станев отговори:

Перфектен клиент! Знае какво иска и как да го постигне.

Изключително коректен клиент.

Светослав Петров преди 45 месеца за Ремонт на балкони | София

“Млад и амбициозен човек. Знае какво прави и как да го направи.”

Любомир Лилов преди 33 месеца за Боядисване на стая с латекс | София

“Ремонтът се проточи много дълго. Не съм доволен и от качеството.”

Емилияна преди 34 месеца за Освежителен ремонт на коридор | София

“Като цяло работи добре, липсва му внимание към малките неща и не изпипва дребни детайли. Трябваше да оправяме дефекти след него. Неравномерно или на места пропуснато шкурене, бързане при боядисване и пропуски. Не знам дали е той или колегата му, но за цените, които предлага, не извършват качествено ремонтите. Без да попитат сложиха алуминиев профил за подсиване на ъгъл на арка в коридора. Не представиха документ за закупените материали.
Не препоръчвам!”

Христо Станев отговори:

Поставянето на ъгъла,бе коментирано със съпруга на клиентката, също така при дадена цена за труд и материал не смятам за необходимо да се показва бележка за цената на материалите. Ремонта бе извършен качествено ,в срок и на доста по ниска цена от стандартните цени

Анастасия Джерахова преди 35 месеца за Боядисване | София

“Изключително нагъл и некоректен човек.Взе пари за дейности, които изобщо не е извършил, а работата която "извърши" е с покъртително качество.Най-безочливо ме излъга, че изглежда така зле, защото е прясна боята.Щом изсъхна се видя ужаса обаче!Писах му да ми върне 420 лв.Той каза, че не може веднага, но понеделник (17.05) ще ми даде 280 лв., а остатъка до края на седмицата.Понеделник каза, че е говорил с адвокат и всичко документално е на негова страна.Този "честен" човек изтри съобщението, в което казва, че ще ми върне пари.Най-нагло заяви, че аз пари не съм му давала. Дадох му 260 лв. за материали, за които не представи документ.Беше напръскал вещите ми с латекс, предвид, че изрично казах да ги пази.Имаше и предмети с антикварна стойност.”

преди 58 месеца за Боядисване на интериорни врати 7 броя. | София

“Некоректен изпълнител. След направения оглед и уговорка , два пъти ми се обажда да променим уговорената дата. Относно работата има умения , но не прояви старание и желание за коректно изпълнение.Поиска, аванс още първия ден, който заплатих. Втория ден дойдоха, каза движим се по график , работиха от 10-12 и от 14-16ч. и си тръгнаха. Днес ми се обади, че няна да дойдат и да завършат проекта. Освен боядисването на вратите имахме уговорка и за допълнителни дейности, боядисване на коридор, обръщане на прозорец и врата.
Резултата е 5 недобоядисани врати и обърнат до половина прозорец.”

Христо Станев отговори:

Въпреки,че стиснахме зъби накрая не издържах е постоянните претенции и си тръгнахме. Първият ден отидохме на обекта в 8:30,но нямаше материали и започнахме работа чак в 10. Некоректен клиент изключително арогантен и заядлив. Въпреки,че взетият аванс на стойност 200 лв е твърде малък за свършеното от нас ,за нас това не беше важно. Искахме възможно най-скоро да си тръгнем и да не се връщаме.

Христо Влахов преди 29 месеца за Боядисване на стълбище | София

“Христо Кирилов Станев за съжаление е един дребен измамник . Първоначално обеща всичко след което последваха безкрайни лъжи за негово влошено здраве, след това намеси и детето си също със здравословни проблеми, за което му дадохме още пари и накрая не си вдигаше телефона. Свърши много малко работа и то много некачествено, затова го избягвайте!”

Божура Тодорова преди 36 месеца за Лепене на тапети | София

“Абсолютен провал. След направен оглед и потвърдени цена и срок се оказа, че няма кой да довърши услугата. НЕ препоръчвам!”

Виж снимки