Добре дошли на бизнес страницата на Явор Стаматов


Казвам се Явор Стаматов и се занимавам с различни ремонтни дейности и довършителни работи на всякакви видове помещения - апартаменти, къщи, офиси, складови помещения и др. Приоритет в моята работа са полагането на фаянс, теракот и гранитогрес. Най- често клиентите ме търсят за довършване на нови апартаменти, които обикновено са придобити на мазилка и замазка.

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Опит


Повече от 15години се занимавам с ремонти и довършителни работи и най - вече с бани. Последните три години работех в Лондон като там усвоих и нови и различни методи на работа и основно се специализирах в полагането на гранитогрес, фаянс и теракот. Септември месец 2018 година поднових практикуването на професията си в България, Пловдив. Най- често клиентите ме търсят за довършване на нови апартаменти, които обикновено са придобити на мазилка и замазка. Това включва шпакловка, боядисване, полагане на ламинат, первази, теракота, гранитогрес, довършване на санитарните помещения (бани,тоалетни, мокри помещения и др. подобни) като освен лепенето на плочките окачам и санитарията и бойлера. Други дейности: ВиК, гипсокартон, камък, мазилка, запълване на канали, декоративна мазилка, обръщане на врати и прозорци,вътрешна и външна изолация, усвояване на тераси др. дейности.

Специализация и квалификации


Фаянс, теракот, гранитогрес, шпакловка , боядисване.