Добре дошли в бизнес страницата на MetalPerfect

Основната дейност на Метал Перфект е производство и монтаж на изделия от метал – огради, парапети, врати, портали, съоръжения и др. В екипа сме събрали хора с дълъг опит в обработката на метали, които обичат работата си и се гордеят с резултатите от своите усили. В допълнение разполагаме със собствена производствена база, което гарантира качественото и в срок изпълнение на поръчките. От работата си с клиентите сме научили, че доверие се изгражда трудно, затова държим особено много на корекност във взаимоотношенията, професионализъм и бързина.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Изработване на подвижни огради за преграждане на част от лаборатория, Железарски услуги | София

“Лесно се комуникираше с тях, изпълниха заданието и бяха ОК с това да го променим, и адаптираме посредата на задачата.” на 20 Mar 2019 от Красимир Милчев.

Качена препоръка, Парапети

“Настоящата референция се издава на екипа на Метал Перфект като положителна оценка и удоволетвореност от извършената работа по монтаж на парапет за достъп на нашия търговски обект на хора със затруднени двигателни функции.” на 07 Feb 2019 от Ваня Недялкова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Трудовия стаж на нашия заварчик е 20 г.

Специализация и квалификация:

Изработване Метал Перфект произвежда метални конструкции от стандартни стоманени профили по собствен проект или по задание на клиента. Продуктите се изработват от опитни заварчици по зададени параметри или след посещение на място за оглед за вземане на размери и консултация. Всеки детайл преминава през антикорозионна обработка и боядисване. Монтаж Наши работници ще извършат бърз и качествен монтаж на изработените от нас изделия.