Добре дошли на бизнес профила на Горан Митов


Майстор фаянсаджия предлага качествено полагане на подови и стенни облицовки от фаянс, направа настилка от теракот, гранитогрес. Стандартно полагане или работа по проект. Бързина и коректност.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Когато започвате ремонт вкъщи или в офиса, вие очаквате несериозни майстори, мръсотия, закъснение в сроковете. Ние сме тук, за да ви докажем, че един ремонт може да протече спокойно, без излишно напрежение за вас и да завърши с усмивка и удовлетворение. Защото ние поемаме всички ангажименти, свързани с ремонта – качеството на труда и доставката на материали. А за доказателство даваме гаранция за извършената работа.

Специализация и квалификации


Основен ремонт или довършителни работи на апартамент, офис, къща – замазка, лепене на фаянс и теракот, шпакловка, боядисване с латекс, монтаж ламинат или паркет , монтаж санитарен фаянс, гипсокартон по стени и таван и др. – за всички тези дейности разполагаме с майстори, за които изпълнението им е не само работа, но и удоволствие. А това гарантира качеството на работата. Спазване на сроковете, а от крайния резултат ще бъдете очаровани. Обадете се сега за безплатен оглед и изготвяне на оферта!