Добре дошли в бизнес страницата на Obshti_remonti

Предлагам Ви сериозно отношение към всеки обект !! Желая моите клиенти винаги да остават доволни и да изпълня идеите , които имат. След оглед на място мога да Ви дам конкретна цена , както и сключен договор за Ваша сигурност .

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Шпакловане и мазилка, Боядисване и декорация | София

“Искам да благодаря на фирмата поела преоекта ми и по-специално на Боби за коректната и перфектно свършена работа. Получих много добри предложения как да се получат нещата още по-добре, което е много хубаво. Трябваше да се постави мрежа, шпакловка и драскана мазилка. Всичко беше свършено в уговорения срок и срещнах отзивчивост на всички мои желания нещата да бъдат перфектни. Радвам се, че се доверих на тях, защото са истински професионалисти. Не се колебайте да им се обадите, ще получите перфектно качество на ниски цени. Те обичат работата си и я вършат с голямо старание.” на 28 Aug 2019 от Kristian .

Външна топлоизолация на две стени, Изолация и Саниране | София

“Момчето дойде на безплатен оглед . Даде разумна оферта, която аз приех. Почнаха работа две момчета в уречения ден, като се съобразяваха с нашите изисквания . Мога да кажа, че работиха професионално и чисто. Силно препоръчвам изпълнителя.” на 03 Jun 2019 от Петър Петров.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се с всякакъв вид ремонти от 8 години. Гарантирам за качествено изпълнение на поставените цели , както и конкурентни цени . Мога да предложа на клиентите пълно съдействие при ремонти на по- големи пространства , както и имам бригада .

Специализация и квалификация:

-ламинат. - ремонт на баня. - електрически инсталации. - боя.