Добре дошли на бизнес профила на Мирчев и Градев


Ние сме двама колеги, отделили се от специализирана фирма за вътрешни ремонти, за да направим собствена. От три години работим за себе си и го правим с голямо удоволствие и старание.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Работейки главно със известни столични дизайнери като г-жа Скарлет Зидарова и "Интро дизайн студио", през последните години свикнахме да работим организирано и отговорно. Изпълнявали сме поръчки на разпознаващи доброто качество клиенти като г-жа Цветанка Ризова, г-жа Койна Русева и мн. други. Поради факта, че в работата си разчитаме основно на препоръки на предишни клиенти, се придържаме към правилото, че едно от най-важните в нашата сфера неща е не само качествено и навреме свършена работа, но и коректно написаната първоначална оферта. Нашият основен принцип е винаги да се придържаме към първоначално обявените дейности и цени, освен във случаите, когато в процеса на работа не възникне нещо допълнително, но и тогава го правим само с изричното обсъждане с клиента.

Специализация и квалификации


Основното ни занимание са вътрешните ремонти, а по-конкретно шпакловки, боядисване, изработка на фигури и всичко останало от гипсокартон, лепене на всички видове тапети както и с циклене и редене на паркет и ламинат. Занимаваме се и цялостно елелтрообзавеждане да апартаменти, като за целта имаме необходимите документи. При сериозен интерес от страна на клиента, можем да покажем снимки на наши неща както и да го заведем на предишни обекти и запознаем с бивши клиенти.