Добре дошли на бизнес страницата на Completehomeworks


Строителна фирма "Антониo Enterprice" ЕООД, известна с честния, надежден и приятелски подход от 2008 г. насам, и предлага услуги от ново строителство до цялостно ремонтиране. Горди сме, че 70% от нашата работа се извършва по препоръка на предишни клиенти. За да бъдем конкурентоспособни в пазара на строителни и жилищни подобрения, ангажиментът е да осигурим качествено обслужване на всички наши клиенти и да наемем професионална и опитна работна ръка.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Милен Петров преди 17 месеца за Цялостен ремонт на жилище | София

“Добре свършена работа. В процеса на работа се сблъскахме с всевъзможни проблеми, които бяха решени без големи промени в първоначалния план. Както името на фирмата гласи наистина предлагат цялостно решение за вашето жилище. Всичко беше извършено на време,но най - голяма похвала заслужава екипа на Антонио. Благодаря.”

Antonio Ouzounov отговори:

Blagodaria sushto za otzivite I korectnostta I razbiraneto !!

иван стоянов преди 17 месеца за Шпакловка на стени и картон за таван на тристаен апартамент | София

“Като цяло съм доволен, но има какво още да се желае.”

Росица Балева преди 50 месеца за Ремонт на боксониера 34 м2, Студентски град | София

“Като човек с претенции, който гледа всичко под лупа, съм изключително доволна от съвестното и коректно отношение на Антонио и неговата бригада - това е фирма, заслужаваща доверие! За кратко време всичко основно (преместване на контакти, боядисване стени, полагане под, первази, баня изцяло, балкон, кухненски бокс, свързване всички ел. уреди и пр.) беше свършено на приемлива цена, според уговорката, плюс много допълнителни неща. След кратка пауза поради моето отсъствие продължаваме с обзавеждането...”

Виж всички мнения

Опит


25 години управление на строителни проекти

Специализация и квалификации


Ново строителство, реформи, изграждане на басейни.