1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


2. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


3. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


4. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти, хамалски услуги.


5. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


6. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, шкурене, стълбища и парапети, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, навеси и покриви, осб плоскости.


7. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


8. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, външна винилна облицовка - сайдинг.


9. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


10. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


11. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт, дървени парапети, метални парапети, изграждане и ремонт на стълби, изработка на алуминиев парапет, монтаж на парапети, демонтаж на парапети, монтаж на парапети.


12. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация, пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.