Добре дошли на бизнес профила на Hidro Komfort LTD


Дългогодишен опит в изграждането на ВиК , отоплителни ,пожарогасителни и газови инсталации и системи , както в страната така и в чужбина. Искаме да ви дадем бързо и квалифицирано решение на всяко ваше запитване. Доверете се на високо -квалифицираният ни екип.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Поли преди 27 месеца за Ремонт на баня и тоалетна | София

“Калоян е невероятен! Прецизен, коректен, мислещ професионалист. Изключително компетентен, изпълнителен и разбран. Най-вече страхотно човечен, не е просто да вземе едни пари. Горещо препоръчвам и се чувствам страшна късметлийка, че попаднах на него.”

Анна Михайлова преди 27 месеца за Ремонт на баня | София

“Доволна съм, повече отколкото очаквах. Голям професионалист е, сериозен и коректен.”

Виж снимки
Боряна Славчева преди 28 месеца за Ремонт на баня | София

“„Имах късмета да осъществя моя проект за ремонт на баня и дейности по отоплителната инсталация с фирма HIDRO KOMFORT LTD. Ремонтът беше комплексен и изискваше знания и умения по ВиК и ОВК инсталации. Изпълнителят и собственик на HIDRO KOMFORT LTD, Калоян Генчев напълно отговори на тези изисквания. Той ми предложи много добри технически решения за ВиК инсталацията, а също откри грешки в отоплителната инсталация, които коригира и с това значително подобри работата й. Дейностите се изпълниха с високо качество и внимание към детайла, много добра организация и без загуба на време. Изключително съм доволна от свършената работа и горещо препоръчвам HIDRO KOMFORT LTD.“”

Виж всички мнения

Опит


От 2003 година до днес сме в сферата на строителството изграждайки многобройни висококачествени ВиК , отоплителни , пожарогасителни и газови инсталации.

Специализация и квалификации


Всички необходими сертификати за изграждане на Вик , отоплителни и пожарогасителни инсталации и системи.