Добре дошли на бизнес профила на Мебели Пиронков


Домът е място за отдих, незабравими мигове със семейството и подготовка за предизвикателствата на утрешния ден. Хубавата мека мебел е необходимост за всеки дом и ние от “Пиронков” ЕООД разбираме това. Готови сме да ви помогнем да обзаведете вашия дом, по ваша визия и предпочитания. В бизнеса сме вече повече от 20 години и ако има едно нещо, което сме научили, то е че удовлетворението на вас, нашите клиенти, винаги е на първо място.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата е основана през 1990 от Красимир Иванов, който е собственик и управител. През годините сме изпълнявали всякакви стандартни и нестандартни поръчки, започвайки от единични бройки мека мебел и стигащи до цялостно обзавеждане, съобразено със специфичните нужди и желания на клиента, както и серийно производство за нашите партньори. Ние вярваме в нашите възможности и продукти и искаме да използваме придобитите знания и опит за удовлетворение на вашите мебелни нужди.

Специализация и квалификации


Фирма "Пиронков" ЕООД е специализирана в изработката на стандартна и нестандартна мека мебел, с повече от 20 години опит на българския пазар. Работили сме като доставчици на големи търговски вериги, корпорации, държавни институции, заведения и естествено крайни клиенти, които искат качествени мебели, директно от производител.