Добре дошли на бизнес профила на Евгени Евстатиев


Млад екип с повече от десет години стаж в строителството, включително и в чужбина. Коректно отношение и внимание към всеки детайл. Познаване както на основните, така и на съвременните строителни материали и похвати. Широк спектър от услуги с доказано качество и на адекватни цени.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 55 месеца за Външна изолация, шпакловка, боядисване | София

“Много съм доволен от работата на Евгени Естатиев. Препоръчвам го на всеки, който желае качествен ремонт. Човекът е отговорен и бърз, точен в ценообразуването и работи в срок. Единствено не подписахме договор, но предполагам, че това се дължи на малкото работа.”

преди 56 месеца за Поставяне на ламинат върху дюшеме - село Яна | София

“Перфектно свършена работа! Евгени се справи повече от отлично с поставянето на ламинат върху стара и много проблемна настилка (старо дюшеме). Отнася се към работата изключително професионално и отговорно. Определено бих го препоръчала.”

преди 64 месеца за Шпакловка и боя на етаж от къща върху гипсокартон. | Костинброд

“Много добро изпълнение в срок. Това което се разбрахме бе изпълнено качествено. Бих препоръчал на всеки да ползва услугите им.”

Виж всички мнения

Опит


Повече от десет години опит в сферата на строителството като изпълнител на частни обекти и като подизпълнител на някои от големите фирми в бранша.

Специализация и квалификации


Топлоизолации - EPS, XPS, каменна вата. Фасадни ремонти от скеле - шпакловка, обръщане на дограма, структурни мазилки. Сухо строителство - преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани, фигури от гипсокартон. Шпакловка. Боядисване - ръчно и машинно. Вътрешни и външни настилки - теракот, гранитогрес, декоративен и естествен камък, ламинат. Цялостен ремонт на бани.