14 оставени мнения от 20 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Пламен Василев преди 24 месеца за Изграждане на барбекю | Радомир

“Бързо и добре свършена работа.”

Стефка Йошкова преди 39 месеца за Ремонт на покрив или изграждане на нов | Перник

“Изключително много съм доволна от работата и професионализма на Георги!Препоръчвам го за бъдещи възложители,коректен,точен и предсрочно издаден обект без забележки. И най важното;познава парите☆☆☆☆☆Изцяло направен нов покрив и нов тавански градове.”

преди 68 месеца за Ремонт на покрив на къща | Кюстендил

“Работата беше извършена предсрочно, само за 2 дни, при предвидени 7 дни по договор, за което, разбира се, допринесе и хубавото време.
Добра организация и комуникация.

В офертата не беше ясно казано, че керемидите се заплащат отделно, това ми стана известно след завършване на обекта. Беше упомената само цена за брой в текста на офертата, без количесво, т.е. офертата се разбираше с включени всички материали.
Препоръка - ясно упоменаване кои материали се заплащат отделно.

След извършен оглед на място, представена и подписана финална оферта и подписан договор, фирмата имаше претенции за по-голяма реална квадратура, и то едва след завършване на обекта. Това е недопустимо.”

преди 54 месеца за Хидроизолация на тераса | София

“Изчаках да дойде дъждовното време, за да дам оценка за изпълнението. И имаше защо. Терасата ми сега е по-зле отколкото беше преди ремонта - вътре в апартамента тече вода. При дъжд водата директно се излива в хола ми през стената. НЕ бих препоръчала.
Обещаваха всичко, уж ми дадоха гаранция, бързаха да изработят преди срока, като фугираха в 23 часа вечерта. На следващия ден видяхме на светло, че голяма част от фугите изобщо липсват. В продължение на 2 седмици не успяха да намерят време да дойдат да си довършат работата. За да си приберат контейнера за отпадъци звъняхме поне 3-4 пъти. Останахме с изключително горчиви впечатления”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Сертификат Брамак - за изпълнение на покривна система”

на 28 May 2014 от Брамак