Добре дошли на бизнес профила на gimprofit


Фирмата е основана през 2015 в гр. Ловеч от инж.Илия Маринов, лицензиран геодезист за дейности по закона за кадастъра и имотния регистър от „Агенция по геодезия, картография и кадастър“ – София, също така и член на камарата на Геодезистите в България. Основна цел на ГИМ Профит, е да изгради дългосрочни бизнес взаимоотношения с клиентите си, основани на лоялност и доверие чрез предоставяне на гъвкави и иновативни решения, базирани на добри практики и индивидуален подход.

Геодезически услуги е основна сфера на работа.


Опит


Практикувам в сферата на геодезическите дейности от 2002 година до сега. Имаме реализирани проекти в сферата на кадастъра /кадастрални карти/, подръжка на КВС за землища на територията на Община Угърчин, Община Ловеч и Община Летница, както и редица други различни по обем обекти в сферата на Геодезията.

Специализация и квалификации


Фирмата развива геодезически дейности свързани с изработването на кадастрални карти и кадастрални регистри, създаване и поддържане на цифрови модели и база данни на населени места и извънселищни територии – изменение на кадастрална карта, схеми на етажна собственост, актове за непълноти и грешки както и всички видове дейности на проектиране и изпълнение по част „Геодезия” – вертикално планиране, трасировъчни данни на новите обекти. Извършва геодезически снимки и измервания с различни цели, както и подпомага етапите на строителството на различни по вид и строеж сгради.