Добре дошли на бизнес профила на Мебели Мой Дом


Продукти, цялостни решения и услуги свързани с мебели - серийно производство или по поръчка, обзавеждане, монтаж, санитария, аксесоари и мебели за баня, подови, стенни и таванни покрития, врати и много други!

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирма Мебели Мой Дом е на пазара от началото на 2017 година. Малка семейна фирма, която увеличава доволните си клиенти с помощта на индивидуален подход и внимание към всеки детайл. Собственикът, Иво Иванов, има над 10 години опит с монтажни и ремонтни дейности, а решението за отваряне на мебелен магазин води до възникването на необходимост от съпътстващи услуги и създава подходящ климат за развитие на семейния бизнес, уменията и знанията за бранша, следене и прилагане на тенденциите в областта.

Специализация и квалификации


Мебели Мой Дом предлага на клиентите си продукти от водещи марки на пазара - серийно производство с изключително качество, мебели по поръчка както от плоскости, така и с масив, цялостни решения за обзавеждане, бяла и черна техника, санитария, подови, стенни и таванни покрития в крак с най-новите тенденции, врати и други продукти, необходими за комфорта във вашия дом. Също така се предлагат консултации, както и решения, свързани с транспорта, монтажа и съпътстващите услуги, необходими за нашите продукти.