Добре дошли в бизнес страницата на Ремонти

Предлагам качествени услуги, задоволяващи потребностите на клиентите. Държа много на качеството на предлаганите стоки и услуги, което съм доказал с дългогодишния си професионален опит. За мен на първо място е клиентът - да бъде добре обслужен, информиран за новостите на пазара и добре обучен да поддържа своите битови електроуреди, климатици, хладилна техника, бойлери и др. От мен ще получите персонално отношение, коректно и качествено обслужване.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на пералня, Ремонт на техника | София

“Много съм доволна и препоръчвам г-н Славов, защото работи бързо и качествено. Проблемът ни беше повредена пералня. Диагностиката, осигуряването на повредения ключ и самия ремонт протекоха бързо и с отличен резултат.” на 03 Oct 2018 от Добромира .

Бушонът пада при пускане на фурната, Електроуслуги | София

“Свръши перфектна работа - понеже проблемът беше по - сериозен от очакваното, се налагаше помощ от приятел, а докато чакахме другият майстор, той отстрани още няколко проблема!
За втори път идва вкъщи и за втори път съм много доволен - бих го повикал при нов проблем.”
на 13 Aug 2018 от Руслан Брезов.

Проверка и ремонт на на ел инсталация в баня, Електроуслуги | София

“Бърза реакция и много добра комуникация. Ремонтът беше извършен бързо и качествено. препоръчвам.” на 08 Aug 2018 от Камен Димитров.

Развален термостат на кухненски бойлер Ariston, Ремонт на техника | София

“Много съм доволна от изпълнението и благодарна за съдействието.
Бърза и ефективна работа, придружена с любезно отношение.”
на 16 Jul 2018 от Пламена .
Разгледай още мнения

Опит:

На пазара съм от 2007 година, следя редовно последните технологии в сферата на техниката.Разчитам не само на придобитите знания и опит до момента, но и постоянно повишавам квалификацията си . 2016 г. - Сертификат за професионална квалификация по част от професията – Признати професионални знания, умения и компетентности по: 1. Монтира/демонтира битова климатична техника; 2. Взема участие в подготовката и пускането в действие на битова климатична техника 3. Извършва профилактика на битова климатична техника 4. Ремонтира битова климатична техника 5. Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации 6. Топлотехника Допълнителни умения: 1. Опит в поддръжката и инсталацията на професионално кухненско и барово оборудване 2. Поддържане на отоплителни и соларни системи 3. Опит в поддръжката и монтажа на ВиК инсталации 4. Работа с ел.схеми и автоматика, електроника 5. Работа с ел.двигатели и помпи 6. Работа с вентилационна и климатична техника 7. Опит в поддръжката и инсталацията на професионално кухненско и барово оборудване 8. Поддържане на отоплителни и соларни системи 9. Опит в поддръжката и монтажа на ВиК инсталации

Специализация и квалификация:

Завършен курс за радио и телевизионна техника Технически Университет, София, Електренергетика и електробзавеждане ОТХПБ“Проф.д-р Асен Златаров“ Специалност“Автоматизация на производството“/Диплома за завършено средно специално образование – техник/