Добре дошли на бизнес страницата на Илиян-Строй


Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд от Илиян-строи в зависимост от типа на услугата - от 5 до 30 години. Гаранция.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА ВИ?  „Илиян-Строй“ ремонт на покриви и покривни услуги в цялата страна. „Илиян-Строй“ ремонтира покриви на изгодни цени с предварителен договор и гаранция за качество.  С натрупания опит и многото доволни клиенти през годините, можем да кажем, че сме утвърдени в строителния бранш..  Ние ценим клиентите си и се стремим максимално да удовлетворим техните нужди, работейки на приемливи цени, спрямо качесвото на работа и материали!  За консултации и всякакви въпроси, свързани с нашата дейност, може да ни потърсите! Екипът на „Илиян-Строй“ с удоволствие ще Ви отговори и помогне да разрешите Вашите проблеми с покрива! „Илиян-Строй“ Ремонт на покриви. Работим в цялата страна! 0884400297

Специализация и квалификация


„Илиян-Строй“ познава отлично материалите които  се продават на българския пазар и това позволява да се намери оптималното съотношение качество – цена спрямо  индивидуалните нужди на всеки клиент.Нашите  цели са да ви  предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара. За нас ще е удоволствие да ви помогнем.Обадете ни се и ще останете  доволни...!!!