Добре дошли в бизнес страницата на Илиян-Строй

Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд от Илиян-строи в зависимост от типа на услугата - от 5 до 30 години. Гаранция.

Топ дейности:

Разбери повече

Проекти и снимки:

Опит:

Ремонт на покриви с хидроизолации . Ремонт на покриви с керемиди . Ремонт на покриви с ондулин  . Ремонт на покриви с гофрирана ламарина . Ремонт на стари покриви  . Цялостно изграждане на нови покриви . Дървени и метални покривни конструкции . Направа на навеси и беседки . Битомни керемиди . Усвояване на тераси и балкони . Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви . Тенекеджийство с медна и подцинкована ламарина . Частични ремонти за евентуални проблеми счупени керемиди . Направа на капандури и табакери . Ремонт на дървените части на покрива   . Преустройство на стари покриви . Полагане на хидроизолация по избор на клиента . Подмазване на капаците с варо - циментов разтвор . Поправка и измазване на комини с варо - циментов разтвор . Направа на обитаеми тавански помещения . Строителство и преустройство на стари покриви сгради . Боядисване на фасади . Гипскартон-довършителни работи . Топлоизолация на фасади . Подови и покривни замазки Работим на територията на цялата страна. Ако покрива се нуждае само от претърсване, това значи, че трябва да се почисти от праха и калта, да се премахнат счупените керемиди и да се подменят изгнилите дъски и греди. След това керемидите се пренареждат и капаците се измазват. Но ако покривът ви се нуждае от основен ремонт, тогава е малко по- сложно. Най- напред се разкрива стария покрив, след което се монтира новата конструкция, дъсчената обшивка на покрива, подпокривното фолио, летвената обшивка за керемидите, челните дъски, улуците, водосточните тръби и казанчетата.Новите керемиди се нареждат, монтират се капаците, прави се обшивка около комина, може да се монтират и капандури. При хидроизолация на покрив първо се демонтира старата, основата се почиства, след което следва грундиране, ремонт, обшивките около комините се подменят и накрая се полага новата хидроизолация. Ние ще ви посетим на място и след оглед и консултация ще предложим най-доброто решение съобразно с Вашите изисквания.Извършваме  индивидуална оферта на всеки клиент с различни материали, в зависимост от неговите финансови възможности.  Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд в зависимост от типа на услугата - от 5 до 30 години. Илиянстрой  познава отлично материалите които  се продават на българския пазар и това позволява да се намери оптималното съотношение качество – цена спрямо  индивидуалните нужди на всеки клиент.Нашите  цели са да ви  предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара. За нас ще е удоволствие да ви помогнем.Обадете ни се и ще останете  доволни...!!! Тел: 0884400297

Специализация и квалификация:

Ремонт на покриви от Предлагаме професионален и качествен ремонт на покриви и конструкции. През годините работа сме създали широка мрежа от партньори, доказали високата си компетентност в сферата на строителството. Познаваме отлично строителния пазар и ползваме най-новите технологии и достижения. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Покривът е основен елемент от всяка сграда и качествено направената изолация осигурява комфорт за години напред. Работим на територията на цялата страна.

0879 590 810 | 10:00-18:00