Добре дошли на бизнес страницата на Мебели и обзавеждане


"Илчови" ООД е компания, специализирана в производството на мебели за интериор и дизайнерски мебели. Създаден през 2008 г. в София, компанията се развива в CNC технология и има богат опит в 3D обработките. Компанията се конкурира със собствени производствени мощности, оборудвани с прецизни машини. Иновативни и технологични те са доставени от водещи производители. Материалите, които използваме за нашите продукти, се наблюдават за качество от пристигането на компанията, което също води до надеждна продукция.

Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Район на работа:

Трудов стаж


Нашата продукция се помещава в луксозни и класни домове и интериори. Обзавеждаме жилища от 10 години, а от скоро и в хотелски вериги. Това е гарантирано от нашите дългогодишни партньори и клиенти, които разчитат на нас.

Специализация и квалификация


Откриваме максимално бързо начините по които нашите поръчки да се реализират, за което сме благодарни и нашите специалисти в областта на мебелното строителство.