Добре дошли на бизнес профила на Biotherm


Монтаж и изграждане на отоплителни и охладителни инсталации Ние от Биотерм инженеринг ООД осигуряваме монтаж на всички закупени от нас съоръжения. Монтажите се извършват от екип от специалисти, които са високо квалифицирани и преминали необходимото обучение за проектиране и изграждане на инсталации. При изпълнение се съобразяват както с предпочитанията на клиента за местоположение, така и със спецификата на обекта. Предлагаме както цялостно изграждане на отоплителни инсталации, така и монтаж и подмяна на стари съоръжения.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Биотерм Инженеринг ООД вече повече от две години предоставя най-съвременните решения за отопление и охлаждане на апартаменти, къщи, промишлени помещения и сгради. За краткото си съществуване дружеството има изградени над 40 обекта из цялата страна. Ръководния състав на фирмата има повече от 15г. стаж в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на дружеството са високо квалифицирани, като са преминали необходимото обучение за проектиране, изграждане на инсталации и сервизиране на всички предлагани от нас съоръжения. Продуктите и предлаганите монтажни услуги от високо подготвените служители на фирма Биотерм Инженеринг ООД предлагат на обикновените хора, както и на предприемачите, решения с изключителна добавена стойност за техните нужди. Компанията е сервиз и дилър на световни марки като Viessmann и Samsung. Ние предлагаме на нашите клиенти индивидуални оферти и консултация, спрямо нуждите на всеки един. Ние полагаме основите на един нов начин на работа, основан на доверие и отговорност към клиента, чрез нашето сервизиране, бързина и качествено изпълнение на нашите обекти.

Специализация и квалификации


Разполагаме с щатни техници, сертифицирани за работа с различните видове инсталации, които са на Ваше разположение и ще Ви посетят в удобно за Вас време. Всички наши сервизни екипи са оборудвани с необходимата техника и инструменти, за да могат да отстранят проблема бързо и адекватно