Добре дошли на бизнес профила на СК Груп


Електро услуги от квалифицирани ел.техници на територията на гр. София и София област. Нашите инженери са на разположение 24/7.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Екипът на СК Груп БГ притежава сериозен опит в проектирането, изграждането и поддръжката на електрозахранващи, слаботокови и структурни кабелни системи, както и цялостната интеграция на системи за сградна автоматизация и мониторинг. 90% от персонала е висококвалифициран в различните области на предмета на дейност на фирмата. Служителите на фирмата се обучават при водещите в света производители в областта на сградните технологии. Това гарантира високо ниво на компетентност, добро познаване на новите технологии и системи, успешно ноу-хау във внедряването им.

Специализация и квалификации


Извършваме следните услуги: - Цялостно изграждане на ел. Инсталации на всякакви сгради и помещения. Офиси, апартаменти, къщи и др. - Подмяна и ремонт на съществуващи ел. Инсталации. - Монтаж и ремонт на ел. Табла - Откриване и отстраняване на къси съединения - Монтаж на ключове и контакти - Монтаж на осветителни тела - Монтаж на розетки - телефон, интернет, телевизия - Доставка и монтаж на домофонни системи и домофони - Подмяна и монтаж на стълбищни автомати - Решения за скрито и индиректно осветление с LED и луминисцентни тела - Монтаж на LED контролери - Изграждане и ремонт на слаботокови инсталации, - СКС -мрежи за Интернет - Кабелна и IPTV Телевизия и други. - Свързаване и монтиране на домакински електроуреди