Добре дошли на бизнес профила на Airqualitybg


Ние сме Александър и Станимир Щереви, двама братя, извършващи дейности в сферата на климатичната техника. За времето, откакто се занимаваме с тази дейност (Станимир Щерев от 1999 година, Александър Щерев от 2001 година), сме се утвърдили като професионалисти, предлагащи отлични в технологично отношение продукти и решения за Вашия дом, офис, хотел, административна сграда и други. Ние Ви предлагаме и консултиране, проектиране, проучване и доставка на различни видове системи за климатизация.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.


Опит


И двамата сме сертифицирани от Българската Браншова Камара по Машиностроене и имаме издадени документи за правоспособност - Първа категория. Дейността ни обхваща монтаж, демонтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз и поддръжка на климатична техника. Предлаганите от нас компоненти и техника са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност и икономичност. В резултат на своето развитие, разполагаме с много клиенти, доволни от нашите услуги и професионализъм. Също така, към момента сме дистрибутори на няколко фирми имащи дългогодишен опит в този бранш - климатичната и отоплителна техника: - ДИМЕЛИ ЕООД - нови и втора употреба японски климатични системи; - ВУЛКАН 2002 EООД - богат избор от различни видове и марки климатични системи с гарантирано качество; - PowerClima - надеждните климатици за Вашето жилище; - Климамаркет Ефендулов ЕООД - вносител и сервизен център на климатична техника; - Bulclima ЕООД - професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения; - Джи и Ей ООД - климатизация, отопление и поддръжка; - Кул Трейд ЕООД - отопление, вентилация и климатизация; - CONDEX - вносител за България на климатична техника MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, Japan и прецизна климатична техника STULZ, Germany

Специализация и квалификации


От нас можете да получите: - Висок професионализъм на базата на дългогодишен опит и практика - екипът ни ще разработи и предостави пълноценна информация за предлаганите от нас продукти и услуги, в зависимост от Вашите нужди. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента. - Професионални монтажи съобразени с изискванията на съответните производители на климатична техника - ние ще Ви помогнем да се ориентирате предвид голямото разнообразие на климатични и отоплителни системи, предлагани на българския пазар. Разполагаме с високоефективна съвременна система за контрол на качеството, което ни прави сигурни и надеждни партньори. - Своевременна реакция при възникнали проблеми с климатичната техника. - Профилактика, гаранционен и извън гаранционен сервиз обезпечен с оригинални резервни части - гаранционната поддръжка е от изключителна важност за нашия добър имидж. Ние държим на коректното си отношение към всеки индивидуален потребител и спазваме гаранционните си ангажименти в съответствие с предписанията на производителите . - Традиции и иновации, бърз и коректен отговор, прецизно изпълнение и професионални решения.