Добре дошли на бизнес профила на Стойчев


"Еврострой Стойчев" ЕООД Ние сме строителна фирма, която извършва всякакъв вид строителна дейност. През годините сме изградили добра репутация, на която държим. Извършваме строителни ремонти в апартаменти, офиси, търговски и промишлени помещения, къщи и др. Специализирани сме в правенето на вътрешни ремонти и довършителни работи, и извършване всички строително ремонтни дейности от 0 в груб строеж със изкопната дейност до ключ в ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирмата е с над 13 год. опит в сферата на строителството, работим с подбрани професионалисти с доказан опит и много годишен стаж.

Специализация и квалификации


Строителството на сгради и довършителните строително-монтажни работи, които извършваме включват: *Проектиране * Груб строеж * Зидария *Покриви *Ел. част *ВиК част * Мазилки и замазки * Шпакловане * Лепене на плочки * Боядисване * И всички други видове довършителнидейности Специализирани сме в правенето на вътрешни ремонти и довършителни работи, и извършване всички строително ремонтни дейности от 0 в груб строеж със изкопната дейност до ключ в ЦЯЛАТА СТРАНА!!! * Окачени тавани от гипсокартон * Преградни стени от гипсокартон *Дизайн и изработка на декоративни елементи по стените * Зидария с тухли и газобетон *Електроинсталации * Водопровод и канализация и др. Разполагаме с модерно оборудване. Работим с висококачествени материали. Професионално и отговорно отношение към работата. Изготвяне на проекти за дизайн на жилища, офиси и др. Интериорен и екс-териорен дизайн Изготвяне на 3D проекти и визуализация Изработка на мебели и кухни от ПДЧ, МДФ и Масив Обръщане на врати и прозорци и др. Тавани със скрито осветление Проектиране и монтаж на ниши със скрито осветление Монтаж на всички видове хидро и топлоизолационни системи Монтаж на камини с водни ризи, котли, котли на пелети и др. Екипа ни е лидер в своя бранш. Коректно и бързо изпълнение с перфектно качество в най-кратък срок! Предлагаме гаранция на всички свои клиенти съобразено стандартите за качество. РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!