Добре дошли на бизнес профила на Bgr.bg


BGR Group – Предлага системни решения за енергийна ефективност. В онлайн магазинът на Би Джи Ар Груп ООД можете да откриете климатици и климатични системи, бойлери, електрически конвектори, вентилаторни конвектори, термопомпи, водогрейни котли, печки на твърдо гориво, печки на пелети и други. Изграждане и поддръжка на отоплителни и климатични системи. Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички предлагани продукти. Би Джи Ар работи с над 400 дистрибутори и сервизи в цяла България.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


За име на фирмата "Би Джи Ар Груп" ООД е избрана абревиатурата BGR - международното съкращение на България. Като българска групировка тя е създадена на 26.10.1995 г. Първоначално фирмата се ориентира към търговия на дребно и регионална дистрибуция на битови климатизатори и отоплителна техника от внос, както и на смесители и санитарен фаянс от най-добрите български производители. Естественото развитие по посока включване на нови продукти и услуги довежда до развитието на инженерингови дейности - основно в областта на системите за централна климатизация и отопление. Стопанското оживление в страната в годините 2003 - 2008 г. даде своето отражение и върху нашето организационно преструктуриране. Неимоверно нарасналото търсене на комплексни, централизирани решения за климатизация, отопление и вентилация доведе до съществено увеличаване на броя на наетите от нас специалисти в тези области, което постави нови изисквания пред ефективната организация на труда и до обособяване на отделни, специализирани фирми. Така през тези години бяха създадени нови дъщерни фирми, специализирани в проектирането, изграждането и поддържането на комплексни системи за централна климатизация, вентилация и отопление. Внос на бойлери и продукти за обзавеждане на бани. Поглеждайки назад във времето, ние с гордост констатираме, че за относително краткия период от време от 1995 г. насам ние сме поставили основите на българската групировка "Би Джи Ар Груп" готова да посрещне предизвикателствата от колебанията в икономическото развитие на страната и да даде своя принос в стопанския живот.

Специализация и квалификации


Дейности Основните направления, в които работят "Би Джи Ар Груп" ООД и останалите фирми в групировката, са: - проектиране, внос, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация; - внос и търговия на едро с термопомпи и битови климатици; - внос и търговия на едро на електрически отоплителни уреди и бойлери; - внос и търговия на едро със санитарен фаянс, смесители и аксесоари за баня; - внос и търговия с потребителски стоки.