Добре дошли на бизнес профила на СМК ООД


СМК ООД е специализирана в производството на стоманобетонови ОГРАДИ, гаражи и елементи – панели, шахти, канални корита, арматурни мрежи и заготовки и железарски изделия – оградни пана, парапети, врати (плъзгащи и отваряеми), решетки. Произвеждаме и шахти за оризища, отводнителни и напоителни канали, кабелни шахти. Фирмата се намира в двора на бившия Домостроителен комбинат в Пловдив.

Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирма “СМК” ООД, намираща се на територията на бившия Домостроителен комбинат в Пловдив, на площ от 5000м2, се занимава с производство и продажба на стоманобетонови изделия – гаражи, оградни пана, фундаменти, канални корита, EO 1.5/100, колони, греди, шахти, преградни стени, стоманобетонови елементи по индивидуална поръчка; арматурни мрежи и заготовки, метални и железарски изделия, метални огради и парапети, решетки, врати. Фирмата е специализирана в изграждане на огради от стоманобетон и метал. Предимствата на оградите са: устойчивост и дълготрайност, сигурност и многофункционалност, бързо изграждане – до30м на ден, изгодно съотношение цена – услуга, добър естетичен вид, без неоходимост от поддръжка. Дружеството разполага с много добър машинен парк – кранове, строителна техника, автоматизирани арматурни машини, металорежещи и металообработващи машини, богата номенклатура от метални кофражни форми за производство на стоманобетон както и метални и железарски изделия. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2015 и държи клиентите винаги да са удовлетворени. Намира се в двора на бившия Домостроителен комбинат в Пловдив.

Специализация и квалификации


Основната дейност на дружеството е производство и продажба на различни артикули от стоманобетон - гаражи, оградни пана, фундаменти, колони, греди, шахти, отводнителни канавки ЕО 1,5/100, сглобяеми преградни стени, стоманобетонови елементи по индивидуална поръчка,метални конструкции, арматурни мрежи и заготовки, метални и железарски изделия. СМК е специализирана и в изграждане на високоустойчиви и дълготрайни огради от стоманобетон и метал. Произведеното от фирмата има редица предимства и е доказано успешна формула за конкурентния пазар.Изделията са многофункционални, с висока степен на сигурност, изграждат се бързо (до 30 м на ден), естетически издържани са, не се нуждаят от допълнителна поддръжка и съотношението цена - услуга е много добро. НАЙ- ЗДРАВИТЕ ОГРАДИ на НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ!!!