Добре дошли на бизнес профила на ElDekor


ELDekor е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на апартаменти, къщи и обществени пространства, както и в дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление.Също така можем да се ангажираме и с цялостната реализация на проекта. Наемаме се с цялостната организация на ремонтната дейност, покупка, доставка и монтаж на всички мазилки, подови настилки, мебели, осветителни тела, аксесоари и други продукти включени в проекта. Стремим се да улесним максимално крайният потребител.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.


Опит


Моята цел е да ви предложа комплексна услуга от проектирането до пълната реализация на вашият проект,като се съобразя със заложения бюджет. От дълги години се занимавам с интериорен дизайн можете да разгледате сайта ми , или при връзка да ви посоча обекти достъпни за разглеждане!

Специализация и квалификации


Завършела съм ТУ но младежките си години бях активен художник – живопис, графика . Тези умения, ми бяха удивително полезни в последващата ми дейност като дизайнер. През 2005 г. опитах от чудото на интериорния дизайн със своя апартамент. Заплени ме чуството при работата с енергиите на пространството, удовлетвореността от съчетаването на комфорт и уют, сблъсъкът на естествени и модерни материали… И от 2005 г. не съм спирала да се опиянявам от това чувство с помощта на моите клиенти, които ми се довериха