Добре дошли в бизнес страницата на Мирослав Георгиев

Здравейте, казвам се Мирослав Георгиев. Занимавам се професионално с ВиК и електро услуги. Откликвам бързо и подхождам професионално и отговорно към клиентите си. Таксувам всеки оглед с 20лв, защото времето ми е ценно, имам транспорт и давам експертна оценка за състоянието на повредата, или ремонтната дейност. В случай, че се спрете на мен, възстановявам взетата сума за оглед!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на тоалетни, ВиК Услуги | София

“Обърнах се към Maistorplus за съдействие за първи път на 14.05.2019 г. и съм изключително доволна. На същия ден се свърза с мен по телефона Мирослав и се договорихме да направи оглед на следващия ден в 10.30 ч. Дойде навреме, направи оглед, излезе да купи материали, върна се и извърши ремонта по възможно най-добрия начин. Дори си почисти след това с препарат и парцал и взе отпадъците, за да си ги изхвърли.
Останах много приятно изненадана.
Заплатих 80.00 лв. (с включени материали, за които получих фактура на името на фирмата).
Вече имаме договорки и за последващи ремонти в друга област.
Ще пиша, когато приключим проекта.”
на 15 May 2019 от Dafina Damianova.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам опит в тези сфери над 25 години. Предоставям ВиК и електро услуги от А до Я

Специализация и квалификация:

Професионални В и К ремонти с посещение на място от квалифициран водопроводчик. В и К откриване и отстраняване на течове, монтаж на душ батерии, смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и довършителни ремонтни дейности. Професионални електро услуги с посещение на място от квалифициран електро техник. Ел. ремонт, монтаж, поддръжка и диагностика на всички електроуреди (бойлери, перални, готварски и отоплителни печки, сушилни, съдомиални), диодно осветление, видеонаблюдение ключове, контакти, осветителни тела, табла, инсталации и др.