Добре дошли в бизнес страницата на Мирослав Георгиев

Здравейте, казвам се Мирослав Георгиев. Занимавам се професионално с ВиК и електро услуги. Откликвам бързо и подхождам професионално и отговорно към клиентите си. Таксувам всеки оглед с 20лв, защото времето ми е ценно, имам транспорт и давам експертна оценка за състоянието на повредата, или ремонтната дейност. В случай, че се спрете на мен, възстановявам взетата сума за оглед!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Профилактика на пералня, Ремонт на техника | София

“Техникът дойде навреме и свърши работата старателно, използвайки качествени части. Почисти под пералнята и след себе си, изнесе всички боклуци. Извън работата, за която дойде, даде и доста полезни съвети и препоръки за най-различни неща из дома. Личи си, че се отнася с внимание към детайла и качеството на работата си. Благодаря!” на 29 Aug 2019 от Veneta Donova .

Теч в отходната тръба на тоалетна чиния в апартамент., ВиК Услуги | София

“Мирослав откликна на проекта ми светкавично и бе готов да направи оглед в същия ден, в удобно за мен време, дори след стандартните работни часове. Скоро след това дойде и извърши нужните поправки по ВиК (смяна на мръсна тръба, поправка на смесител и подмяна на оттичаща система на мивка). Работи чисто, бързо и ефективно, разполага със широк набор от скъпи инструменти. Цената, която ми предложи бе повече от разумна. С абсолютна честност казвам, че не съм виждал по-голям професионалист в сферата.” на 28 Jun 2019 от Павел Петров.

Повреден часовника на фурната-не изключва след изтичане на зададеното време, Ремонт на техника | Банкя

“Много благодаря за бързата услуга.Изпратихте ми най-добрият майстор, на когото до сега съм попадала.Намери ми нов часовник за фурната,въпреки че моделът ѝ е от 11 години и то за 3 дни.Освен това ми поправи и осветлението на абсорбатора и постави сензорно осветление на къщата.Ще го търся само него !!!!Благодаря Мирослав!!!” на 25 Jun 2019 от Rumyana Gancheva.

Поправка на казанче, ВиК Услуги | София

“Изключителен професионалист, бърза реакция, нормални цени, качествени материали. Препоръчвам горещо!!!” на 23 Jun 2019 от Цветанка Захариева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам опит в тези сфери над 25 години. Предоставям ВиК и електро услуги от А до Я

Специализация и квалификация:

Професионални В и К ремонти с посещение на място от квалифициран водопроводчик. В и К откриване и отстраняване на течове, монтаж на душ батерии, смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и довършителни ремонтни дейности. Професионални електро услуги с посещение на място от квалифициран електро техник. Ел. ремонт, монтаж, поддръжка и диагностика на всички електроуреди (бойлери, перални, готварски и отоплителни печки, сушилни, съдомиални), диодно осветление, видеонаблюдение ключове, контакти, осветителни тела, табла, инсталации и др.