Добре дошли на бизнес профила на Мирослав Георгиев


Здравейте, казвам се Мирослав Георгиев. Занимавам се професионално с ВиК и електро услуги. Откликвам бързо и подхождам професионално и отговорно към клиентите си. Таксувам всеки оглед с 20лв., защото времето ми е ценно, имам транспорт и давам експертна оценка за състоянието на повредата, или ремонтната дейност. В случай че се спрете на мен, възстановявам взетата сума за оглед!

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Зорница преди 46 месеца за Отпушване на мивка в баня | София

“Извърши си добре работата - доволна съм.”

преди 52 месеца за Ремонт на осветление с лунички в гипсокартон | София

“Изключителен професионалист и капацитет. Работата се оказа далеч по-заплетена от очакваното, но беше извършена бързо и качествено, въпреки трудностите, с минимални щети, детайлно изпипана. Дадени бяха и ценни съвети за безпроблемна експлоатация в дългосрочен план на съпътстващи компоненти, нямащи отношение към заявеният ремонт. Препоръчвам.”

преди 52 месеца за Ремонт на бойлер | София

“Мирослав дойде експресно, направи бързо и качествено необходимата диогностика и без излишни действия отреагира на необходимия ремонт на бойлера с качествени италиански части. Мога да споделя, че благдарение на опитам и висококачествената му работа се установи, че е необходима и подмяна на допълнителна защи, която при предходен ремонт не е била коректно вързана, което е било предпоставка за евентуален пожар. Сърдечни благодарности за бързата и качествена работа. Определено препоръчвам услугите на Мирослав, предвид и че въпреки всичко описано по-горе, цената която заплатих за необходимия ремонт считам за разумна. Смятам, че трудно може да се намери подобен майстор, който да работи качествено и в същото време на разумна цена. Много благодааря и на екипа на MaistorPlus за съдействието.
Поздрави.”

Виж всички мнения

Опит


Имам опит в тези сфери над 25 години. Предоставям ВиК и електро услуги от А до Я.

Специализация и квалификации


Професионални В и К ремонти с посещение на място от квалифициран водопроводчик. В и К откриване и отстраняване на течове, монтаж на душ батерии, смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и довършителни ремонтни дейности. Професионални електро услуги с посещение на място от квалифициран електро техник. Ел. ремонт, монтаж, поддръжка и диагностика на всички електроуреди (бойлери, перални, готварски и отоплителни печки, сушилни, съдомиални), диодно осветление, видеонаблюдение, ключове, контакти, осветителни тела, табла, инсталации и др.