Добре дошли на бизнес профила на Aleksandur Avramov


Днепр България ООД е фирма занимаваща се с професионално почистване.Наша цел е да удоволетворим желанията на всеки наш клиент независимо от трудността на поставената ни задача.

Почистване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимаваме се с професионално почистване от 5 години.През това време натрупахме голям опит и работим само с добре квалифициран персонал.

Специализация и квалификации


Професионално почистване(машинно и ръчно) на:апартаменти;къщи;офиси;складове;миене на прозорци и витрини;екстракторно пране на мебели и автомобили(на адрес). Комплексно почистване на домове офиси и магазини от 2.00лв/кв. до 4.00лв/кв. в зависимост от степента на замърсяване и квадратурата. Почистването включва: почистване на подове,баня,WC,бърсане на прах и миене на прозорци и дограма. Абонаментно почистване на офиси,магазини,къщи,апартаменти,входове,витрини и фасади-цени по договаряне Предлагаме и почистване на дворове,мазета и тавански-цени по договаряне Екстракторно пране на автомобили на адрес 60лв цял салон. Почистване след ремонт и строителство-Цени по договаряне в зависимост от квадратурата. Абонаментно почистване на магазини,офиси и заведения-цени по договаряне. Почистване на складови помещения и халета-цени по договаряне в зависимост от квадратурата. Цени за почистване на твърди подови настилки: Машинно почистване на твърди подови настилки 1.50 лв/кв.м Ръчно почистване на твърди подови настилки 1.20 лв/кв.м Почистване на стъпала 1 лв/бр. Цени за почистване на меки подови настилки и тапицерии: Пране на меки настилки (мокети,килими) 1.50 лв/кв.м Пране на мека мебел 6 лв/седящо място Пране на стандартен стол с облегалка 3 лв/бр. Пране на матраци 7 лв/персон Цени за почистване на стъкла и дограма: Почистване на стъкла и дограма до 3 метра (едностранно) 1 лв/кв.м Почистване на стъкла и дограма над 3 метра (едностранно) 2 лв/кв.м Почистване на външни щори 1.5 лв/кв.м Цени за почистване на бани и тоалетни: Фаянс и теракота 1,5 до 2.5 лв/кв.м Мивка 7 лв/бр. Тоалетна чиния 7 лв/бр. Ванa, душ кабина, джакузи 10 лв/бр. Комплексно почистване на баня 40 лв Други цени Почистване на радиатори 5 лв/бр Почистване на врати 5 лв/бр Почистване на осветителни тела 4 лв/бр Комплексно почистване на дома от 1.50лв/кв.м до 4лв/кв.м Извършване на неспецифична работа 12лв/ час Прахосмукиране 0.50лв/кв.м Забележки: След строителство и ремонт до 100% Нощно време 40,00% Официални празници 80,00% Отстъпки в цени за абонаментно почистване. Минимална стойност на поръчка 60лв. Цените са без включено ДДС и подлежат на договаряне след направен безплатен оглед на обекта.