Добре дошли на бизнес профила на Avenzzi


Нашата визия е стандарт които сме наложили през годините. Нашите клиенти добре разпознават марката Avenzzi, която гарантира 100% качество на предлаганите от нас услуги. Ние Екипа на Професионално почистване Avenzzi сме на Ваша разположение.

Почистване е основна сфера на работа.


Опит


Ние в Avenzzi работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм. Винаги да предлагаме първокласно обслужване и услуги, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности и услуги които предлагаме.

Специализация и квалификации


Абонаментно професионално почистване на офиси; Гланциране на настилки; Домашно почистване; Запечатка на паркет; Запечатка на твърди настилки; Измиване на прозорци; Измиване на фасади; Изтупване на мека мебел; Машинно измиване на твърди настилки; Машинно изпиране на меки настилки; Машинно пране на килим, мокет, деколин и други; Основно почистване на сгради след ремонт; Основно почистване; Отстраняване на графити; Полиране на мрамор и мозайка; Полиране на настилки; Почистване и изпиране тапицерии на автомобили; Почистване на баня; Почистване на жилищни входове; Почистване на кухни; Почистване на матраци; Почистване на мрамор; Почистване на офиси; Почистване на твърди подови настилки; Почистване след пожар; Почистване след ремонт; Почистване след строителство и ремонт; Пране на диван; Пране на килими; Пране на меки подови настилки; Пране на мокет; Пране на пътеки; Пране на седалки; Реновиране на паркет; Сухо пране на матраци; Сухо пране на подови настилки; Тупане и пране на килими;