Добре дошли на бизнес профила на Терра Системс ООД


Терра Системс ООД е инженерингова фирма специализарана в електроизграждане на средно и ниско напрежение, слаботокови и структурни кабелни системи като например: -Проектиране и изграждане на електроинсталации -Електро ремонти -Проектиране и изграждане на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп, Аудио и видео домофони -Проектиране и изграждане на медни и оптични мрежи

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Нашия млад, но опитен екип е добре обучен и мотивиран, за да отговири на Вашите високи изисквания за да доставим комфорт, сигурност, светлина и топлина във Вашия дом или офис. Сред нашите обекти са: -Електроинсталация и структурно окабеляване на офис сграда с 2000кв.м. РЗП на бул.Цариградско Шосе гр.София -Електроинсталация и структурно окабеляване на офис на фирма Планекс ООД с 400кв.м. РЗП на бул.Г.М.Димитров гр.София -Електроинсталация на подземен гараж на жилищна сграда с 1500кв.м. РЗП на бул.Черни Връх гр.София след пожар в гаража. Вкл. аварийно възстановяване на захранването на живущите в сградата. -Множество офиси, апартаменти, магазини и др.

Специализация и квалификации


Нашите специалисти притежават следните квалификации: Диплома: "Електрообзавеждане и проектиране" Диплома: "II-ра Държавна квалификационна степен за монтажник електрически машини и апарати" Сертификат: "Проектиране, изграждане и поддържане на оптични и кабелни мрежи" Сертификат: "Проектиране и поддържане на пожароизвестителни и пожарогасителни системи, системи за отвеждане на дим и топлина" и др.