Добре дошли на бизнес профила на Овергаз Директ


Овергаз Директ предлага индивидуални и комплексни услуги при реализацията на проекти, повишаващи енергийната ефективност на домове чрез използване на природен газ. Ние координираме целия процес по газификация на Вашия дом от съставянето на идеен проект през възлагането и контрола на фирмите-подизпълнители по част от дейностите в процеса на газификация до избора, монтирането и настройна на уредите и пускането в експлоатация на Вашата лична газова инсталация.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.


Опит


ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ ОТ МОБИЛЕН КОНСУЛТАНТ Посещението от мобилен консултант е уникална услуга, предлагана от Овергаз Директ. След направена заявка ние ще се свържем с Вас и в удобно за Вас време нашият мобилен консултант ще Ви посети и предложи най-подходящото за Вашия дом решение за газова и водно-отоплителна инсталация и ще Ви покаже колко можете да спестите, ако се възползвате от услугите на Овергаз. Посещението на консултанта на Овергаз Директ във Вашия дом, е безплатно и не Ви обвързва с никакви задължения. Тяхната цел е Вашето удобство и се извършва, за да получите коректна и точна оферта за услугата газификация и сигурност при Вашия избор.

Специализация и квалификации


Услугите за газификация на дома предлагани от Овергаз Директ включват: ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ За да включите Вашето жилище към газоразпределителната мрежа, е необходимо да подадете заявление и да сключите договор за присъединяване. Услугата по присъединяване включва изграждане на отклонение от газоразпределителната мрежа до Вашия дом и монтиране на разходомер за отчитане на потреблението на природен газ. ПРОЕКТИРАНЕ За да стартира изграждането на газовата инсталация и монтажът на избраните от Вас уреди, е необходимо да се изготви техническо задание за проектиране, с което се уточняват видът на уредите, местата на монтаж, видът на тръбите и начинът на тяхното полагане в отделните помещения. Стандартният срок за изготвяне на проект на вътрешна газова инсталация е 7 работни дни. В този срок е включено времето за съгласуване на проекта с технически надзор. Проекти за вътрешна газова инсталация могат да се изпълняват частично, но само при условие, че не се правят съществени изменения в проектната документация. ИЗГРАЖДАНЕ За да използвате природен газ за отопление, готвене и топла вода, е необходимо да имате газова и отоплителна инсталации. Ако Вашето жилище има отоплителна инсталация, тя може лесно да се преустрои за отопление с природен газ. В случай че няма, ние можем да Ви предложим оферта за нейното изграждане. Технологичното време за изграждане на вътрешна газова инсталация е между 4 и 8 работни часа, в зависимост от нейната дължина. Вашата газова инсталация винаги може да се разшири, за да монтирате допълнителни газови уреди. ДОСТАВКА И МОНТАЖ Овергаз Директ осигурява газово оборудване от най-висок стандарт по отношение на икономичност, качество и надеждност. При нас ще намерите всички утвърдени марки на пазара: Bosh, Viessmann, De Dietrich и др. Ние можем да Ви предложим широка гама от газови котли, бойлери, конвектори, газови печки и котлони, както и иновативни програматори, позволяващи дистанционен контрол на топлинния комфорт във Вашия дом.