Добре дошли на бизнес профила на Строй перфект груп


Ние от "Строй Перфект Груп 2011" предлагаме висококачествен ремонт на покриви и покривни конструкции. Имаме опит с над 500 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на добри цени с ДОГОВОР и ГАРАНЦИЯ до 15 години.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС Когато избирате да се доверите на нашия квалифициран екип Вие можете да бъдете сигурни, че ние ще ви предоставим цялостна професионална услуга. Имаме дългогодишен опит в областта на строителството!

Специализация и квалификации


Предлагаме пълна гама от ремонтни услуги: Ремонт на покриви. цялостно изграждане на нов покрив, поставяне на битумни керемиди, пренареждане на керемиди, хидроизоолация на покриви, махане на съществуваща хидроизолация, демонтаж и монтаж на улуци, отстраняване на течове, смяна на капандури, обшиване на бордове с ламарина, обшиване на комин с ламарина, тенекеджийски услуги, усвояване на тераси и други. Предстои Ви основен ремонт на Вашият апартамент или строеж на къща – ние Ви предлагаме всички услуги свързани с тях – изкоп, кофраж, арматура, бетон, покрив, кърти, чисти и извозва, полагане на теракот, фаянс и гранитогрес, монтаж на гипсокартон, гипсова и финна шпакловка, обръщане на дограма, оформяне на отвори за врати, зидане балкони,боядисване и декоратовни мазилки, смяна на електроинсталции и ВиК инсталации, доставка и качване на материали. Дограма. Разумни срокове и цени.