Добре дошли на бизнес профила на Майстор Веско


Мотото ми е, че за всеки клиент трябва да стана довереният майстор и той трябва да доведе следващи клиенти- затова компромис с качеството на работата си не правя.Специалист съм по монтаж на фаянс, теракот, гранитогрес във всякакъв вид помещения и всякакви видове редене, преразвивам стълби и монтирам облицовка на стъпала. Имам необходимата машинна техника за рязане на всякакви размери на плочите. Работя и със специалисти по вътрешен дизайн.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


От 1994г. се занимавам професионално в сферата на частния бизнес с описаните от мен дейности като занаята съм го усвоил от свой учител -Майстор - професионален кадър на Главбулгарстрой голямото държавно предприятие с голяма международна дейност от времето на социализма. За тези години - всеки човек за когото съм работил остава мой клиент завинаги. Допускан съм с доверие в домовете на хората за да извърша ремонт и винаги съм го оправдавал. За да бъде качеството на ниво обаче, клиента също трябва да се вслуша в моя професионален съвет .

Специализация и квалификации


Специалист съм по монтаж на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор във всякакъв вид помещения и всякакви видове редене, преразвивам стълби и монтирам облицовка на стъпала. Имам необходимата машинна техника за рязане на всякакви размери на плочите. Влизайки в една баня изграждам ВиК и електроинсталацията. Правя шпакловки или гипсокартон на стените- подготовка за монтаж на плочките. Завършвам с окачен таван или друго предпочитание на клиента. Монтирам санитарията и аксесоарите. Монтирам фризове, лайсни, пана, осветителни тела - и всичко друго изискуемо от съвременния моден дизайн в строителството. Боядисвам, шпакловам- поемама ангажимент за доставка на материали и ръководя доверени майстори за всякакъв вид други дейности като отговорността за качеството на ремонта под мое ръководство е моя.