Добре дошли на бизнес профила на Щърков Инженеринг


Цялостни основни ремонти и Довършителни работи. Фирмата се занимава със цялостни строителни ремонти, сградни инсталации и довършителни работи. Изграждане и ремонти на ВиК инсталации; Изграждане и ремонт на електрическа инсталация; Изграждане и ремонт на отоплителни инсталации. Доставка и монтаж на Соларни панели и изграждане на инсталация към тях. Подово отопление. Шпакловки, замазки, мазилки, гипскартон на стени и тавани, монтаж на оборудване, полагане на настилки и облицовки.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 55 месеца за Комплексен ремонт на 4-стаен апартамент | София

“Захари е работяга! Работи заедно със своите работници. Освен, че е специалист по отопление и ВиК имаше знанията и за почти всичко свързано с ремонта на апартамента, който извърши при мен - къртене на стени и дограма за усвояване на две тераси, поставяне на изолация и ПВЦ дограма със завършване, замаски, боядисване на стени и врати, лепене на тапети, пълен ремонт на баня и тоалетна - до абсолютно завършен вид със санитария, поставяне на первази. Дава добри идеи за нещата. Спази срока от 3 месеца за цялостния ремонт, въпреки, че имаше още 1-2 обекта. Качеството на ремонта беше между добро и много добро. Единствената препоръка е - да следи и контролира по-добре работниците си, защото понякога не изпълняват точно нарежданията му.”

преди 66 месеца за МАЙСТОР ЗА ЛОКАЛНО ПАРНО | София

“"Захари Щърков изпълни всички възложени от мен задачи, качествено и профеаионално. Когато се свързах с него, той направи оглед и изготви подробна оферта. По време на изпълнението, беше предвидил всичко, технологията и последователността на работите бяха изцяло съобразени. Много добър специалист, препоръчвам го без забележки, бих го потърсил отново. "”

Виж всички мнения

Опит


Дейността по монтаж на инсталации, изпълняваме повече от 10г. Обектите ни са предимно свързани с Изграждане на отоплителни инсталации на еднофамилни къщи и апартаменти, както и с монтажа на площадкови и сградни ВиК инсталации. Изпълняваме също цялостни ремонти на жилища и търговски обекти, като обхващаме всичко необходимо: интериорен дизайн, консултации по функционални решения, строителни, архитектурни и инсталационни строително-монтажни работи.

Специализация и квалификации


Разполагаме със специалисти по всички части: Строителни; Архитектурни и довършителни; ВиК; Електро; Отопление и Климатизация.