Добре дошли на бизнес страницата на Щърков Инженеринг


Фирмата се занимава основно със строителни ремонти, сградни инсталации и довършителни работи. Дейността ни включва: Цялостни ремонтни дейности и довършителни работи; Изграждане и ремонти на ВиК инсталации; Изграждане и ремонт на електрическа инсталация; Изграждане на отоплителни инсталации.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Rossen Russinov преди 15 месеца за Комплексен ремонт на 4-стаен апартамент | София

“Захари е работяга! Работи заедно със своите работници. Освен, че е специалист по отопление и ВиК имаше знанията и за почти всичко свързано с ремонта на апартамента, който извърши при мен - къртене на стени и дограма за усвояване на две тераси, поставяне на изолация и ПВЦ дограма със завършване, замаски, боядисване на стени и врати, лепене на тапети, пълен ремонт на баня и тоалетна - до абсолютно завършен вид със санитария, поставяне на первази. Дава добри идеи за нещата. Спази срока от 3 месеца за цялостния ремонт, въпреки, че имаше още 1-2 обекта. Качеството на ремонта беше между добро и много добро. Единствената препоръка е - да следи и контролира по-добре работниците си, защото понякога не изпълняват точно нарежданията му.”

Юри Димитров преди 26 месеца за МАЙСТОР ЗА ЛОКАЛНО ПАРНО | София

“"Захари Щърков изпълни всички възложени от мен задачи, качествено и профеаионално. Когато се свързах с него, той направи оглед и изготви подробна оферта. По време на изпълнението, беше предвидил всичко, технологията и последователността на работите бяха изцяло съобразени. Много добър специалист, препоръчвам го без забележки, бих го потърсил отново. "”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Дейността по монтаж на инсталации, изпълнявам повече от 10г. като майстор на свободна практика. Обектите ми са предимно свързани с Изграждане на отоплителни инсталации на еднофамилни къщи и апартаменти, както и с монтажа на площадкови и сградни ВиК инсталации. От 2018г. работя чрез фирмата си Щърков Инженеринг ООД. В състава си имам специалисти по всички части и дейността ни е насочена основно към строителните ремонти и довършителни работи. Изпълняваме цялостни ремонти на жилища и търговски обекти, като обхващаме всичко необходимо: интериорен дизайн, консултации по функционални решения, строителни, архитектурни и инсталационни строително-монтажни работи.

Специализация и квалификация


Разполагаме със специалисти по всички части: Строителни; Архитектурни и довършителни; ВиК; Електро; Отопление и Климатизация.