Добре дошли в бизнес страницата на Grupstroi

Grupstroi ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ Предлагаме – ремонти на покриви, хидроизолация, Керемиди, керамични керемиди, битумни керемиди, монтаж на улуци, монтаж на водосточни тръби, алпинистки услуги, изграждане на покриви, отстраняване на течове по покрива, ние сме професионална бригада за вашият дом Професионална Бригада за Ремонт на покриви РЕМОНТ НА ПОКРИВИ КЪЩИ БЛОКОВЕ ВИЛИ ! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – НАШ ПРИОРИТЕТ! ! ! с Договор и Гаранция за качество

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Шпакловка и боядисване на стая, Боядисване и декорация | София

“Момчетата идваха навреме и бяха коректни.Работиха старателно и качествено.Почистиха след ремонта.Много сме доволни.” на 10 Sep 2019 от Катерина .

Подмяна на улук, теч на капандура, Покривни услуги | София

“Майсторите отреагираха веднага, за вършиха ремонта максимално бързо, и бяха коректни във всяко отношение!” на 29 Aug 2019 от Михаил Янев.

Спиране на теч от покрив на стара къща в родопско село., Покривни услуги | Стамболийски

“Майсторите са бързи и коректни. Съгласиха се да работят това, което няколко бригади преди това отказаха. Изпълниха точно това, което се искаше от тях, без излишни усложнения и предложения. Ремонтът беше завършен в кратък срок с няколко малки забележки, които бяха отстранени веднага след констатирането им. Количеството работа и бързината на действие, както и отказът на няколко бригади преди тях обусловиха и по-високата цена.” на 16 Aug 2019 от Светослав Пейков.

Поставяне на улуци, Покривни услуги | София

“Основната част от изискванията ни бяха изпълнени. Ремонтът беше извъшен в договорения срок. Момчетата работят бързо и качествено.” на 18 Jul 2019 от Борислава Иванчева.

Боядисване на външна бетонова колона, Боядисване и декорация | София

“Проектът беше завършен бързо и в срок. Майсторите показаха отношение към работата и се постараха за доброто изпълнение.” на 17 Jul 2019 от Петър .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Е НАЙ - ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ДОБРОТО ИМЕ НА ФИРМАТА, ! ! ! ! ! ! НАШАТА ГАРАНЦИЯ Е ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ. УВЕРЕТЕ СЕ САМИ! ! ! ! В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ, ВКЛЮЧВА, ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН!

Специализация и квалификация:

Покривни дейности и всякакъв друг вид строителство.

0879 590 810 | 10:00-18:00