Добре дошли в бизнес страницата на Grupstroi

Grupstroi ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ Предлагаме – ремонти на покриви, хидроизолация, Керемиди, керамични керемиди, битумни керемиди, монтаж на улуци, монтаж на водосточни тръби, алпинистки услуги, изграждане на покриви, отстраняване на течове по покрива, ние сме професионална бригада за вашият дом Професионална Бригада за Ремонт на покриви РЕМОНТ НА ПОКРИВИ КЪЩИ БЛОКОВЕ ВИЛИ ! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – НАШ ПРИОРИТЕТ! ! ! с Договор и Гаранция за качество

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Да се премести кухня в коридор /ВиК / и шпаклова и боя в коридора., Ремонт на кухня | София

“Майсторите са много коректни!Много сме доволни от това което направиха!Работят бързо,чисто и качествено!
Идваха навреме и спазиха срока за ,който ги бяхме помолили.Препочъчвам ги с две ръце.Ще ги търсим отново при нужда.Много добри майстори и възпитани хора!Преместиха ни кухнята в коридора-тръби,канали,шпакловки,лепене на фаянс,боядисване,тапети,тоци...всичко правят с лекота.”
на 06 Mar 2019 от Петя Станчева.

Поставяне на електрически контакти / ел ключ / възстановяване на стена и боядисване, Ремонт на кухня | София

“Като цяло съм доволна от работата, която извършиха. Беше много бързо, в оказаните срокове и без нужда от допълнителни обяснения. Висока цена за извършената дейност, но коректно. С леки забележки за финализирането.” на 22 Feb 2019 от Ирина .

Иззидане, подсилване на стена, Сухо строителство | София

“Много бързо отреагираха Методи Димитров и неговият колега. Дойдоха на оглед и веднага на следващия ден започнаха работа. Приключиха в срок.” на 16 Nov 2018 от Йорданка Данова.

Измазване под на мазе, Боядисване и декорация | София

“Хората си разбират от работата.Работят бързо и качествено.Вземат скъпо, но съм доволен от изпълнението.” на 09 Nov 2018 от Йордан Асов.

Изграждане на борд на тераса, Строителство на сгради | Божурище

“Като за първа слреща и взаимно опознаване - добре се справиха!” на 01 Nov 2018 от Събин Бармуков.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Е НАЙ - ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ДОБРОТО ИМЕ НА ФИРМАТА, ! ! ! ! ! ! НАШАТА ГАРАНЦИЯ Е ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ. УВЕРЕТЕ СЕ САМИ! ! ! ! В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ, ВКЛЮЧВА, ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН!

Специализация и квалификация:

Покривни дейности и всякакъв друг вид строителство.