Добре дошли в бизнес страницата на Grupstroi

Grupstroi ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ Предлагаме – ремонти на покриви, хидроизолация, Керемиди, керамични керемиди, битумни керемиди, монтаж на улуци, монтаж на водосточни тръби, алпинистки услуги, изграждане на покриви, отстраняване на течове по покрива, ние сме професионална бригада за вашият дом Професионална Бригада за Ремонт на покриви РЕМОНТ НА ПОКРИВИ КЪЩИ БЛОКОВЕ ВИЛИ ! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – НАШ ПРИОРИТЕТ! ! ! с Договор и Гаранция за качество

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Иззидане, подсилване на стена, Сухо строителство | София

“Много бързо отреагираха Методи Димитров и неговият колега. Дойдоха на оглед и веднага на следващия ден започнаха работа. Приключиха в срок.” на 16 Nov 2018 от Йорданка Данова.

Измазване под на мазе, Боядисване и декорация | София

“Хората си разбират от работата.Работят бързо и качествено.Вземат скъпо, но съм доволен от изпълнението.” на 09 Nov 2018 от Йордан Асов.

Изграждане на борд на тераса, Строителство на сгради | Божурище

“Като за първа слреща и взаимно опознаване - добре се справиха!” на 01 Nov 2018 от Събин Бармуков.

Укрепване на напукани стени на тухлена, помощна постройка., Строителство на сгради | Банкя

“Давам много добр оценка за изпълнителя - Методи Асенов Димитров. Той и бригадата му действаха бързо, точно и чисто. Обемът на извършената работа и срочността на проекта обусловиха и по-високата цена. Работеше се усърдно и отговорно. Довеждаше 3-4 души според нуждите на дадения етап от ремонта. Оказа се, че не само покривните работи са тяхна силна страна.” на 25 Sep 2018 от Краси Стоичков.

Шпакловане и боядисване на хол (незавършен проект, Боядисване и декорация | София

“Ремонтът беше започнат много бързо и завършен бързо. Шпакловка и боя на добро ниво с леки забележки заради видими поправки.
От там нататък не толкова добре. От предишната бригата имаше оплескани неща, които можеха да се оправят по-рано ако ми бяха казали, че трябва да се оправят като излишен кабел, заради който лампата трябваше да се сложи на криво и твърде дебел кабел който едвам влиза в кабелен канал и не остава място за другия. Всичко това беше забелязано в последния ден като дойде екектричаря и вече беше късно да се оправят нещата, защото искаше къртене.
Леки наранявания по поставения ламинат, за които не бях информирана, а бях готова да взема още материал.
Лайсна между ламината и теракота не беше залепена добре и си я оправихме сами.
Релсите на венецианските щори бяха хванати с 4см дюбел за гипсокартон и по-дългата падна когато закачихме щорите. Оправихме си ги сами, но грозният ефект е на лице.”
на 27 Aug 2018 от Жасмина .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Е НАЙ - ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ДОБРОТО ИМЕ НА ФИРМАТА, ! ! ! ! ! ! НАШАТА ГАРАНЦИЯ Е ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ. УВЕРЕТЕ СЕ САМИ! ! ! ! В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ, ВКЛЮЧВА, ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН!

Специализация и квалификация:

Покривни дейности и всякакъв друг вид строителство.