Добре дошли в бизнес страницата на Grupstroi

Grupstroi ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ Предлагаме – ремонти на покриви, хидроизолация, Керемиди, керамични керемиди, битумни керемиди, монтаж на улуци, монтаж на водосточни тръби, алпинистки услуги, изграждане на покриви, отстраняване на течове по покрива, ние сме професионална бригада за вашият дом Професионална Бригада за Ремонт на покриви РЕМОНТ НА ПОКРИВИ КЪЩИ БЛОКОВЕ ВИЛИ ! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ – НАШ ПРИОРИТЕТ! ! ! с Договор и Гаранция за качество

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Поставяне на улуци, Покривни услуги | София

“Основната част от изискванията ни бяха изпълнени. Ремонтът беше извъшен в договорения срок. Момчетата работят бързо и качествено.” на 18 Jul 2019 от Борислава Иванчева.

Боядисване на външна бетонова колона, Боядисване и декорация | София

“Проектът беше завършен бързо и в срок. Майсторите показаха отношение към работата и се постараха за доброто изпълнение.” на 17 Jul 2019 от Петър .

Обшивка на изолация, Изолация и Саниране | Перник

“Много коректни и бързи. Доволен съм от фирмата благодаря много!!!” на 27 Jun 2019 от Петър Крумов. Metodi Dimitrov отговори:
Благодаря

Изравняване на под, Сухо строителство | София

“Майсторите са добри, коректни са. Работят бързо и професионално. Препоръчвам.” на 13 Jun 2019 от Марио Мишев.

Да се премести кухня в коридор /ВиК / и шпаклова и боя в коридора., Ремонт на кухня | София

“Майсторите са много коректни!Много сме доволни от това което направиха!Работят бързо,чисто и качествено!
Идваха навреме и спазиха срока за ,който ги бяхме помолили.Препочъчвам ги с две ръце.Ще ги търсим отново при нужда.Много добри майстори и възпитани хора!Преместиха ни кухнята в коридора-тръби,канали,шпакловки,лепене на фаянс,боядисване,тапети,тоци...всичко правят с лекота.”
на 06 Mar 2019 от Петя Станчева.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

! ! ! ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Е НАЙ - ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ДОБРОТО ИМЕ НА ФИРМАТА, ! ! ! ! ! ! НАШАТА ГАРАНЦИЯ Е ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ. УВЕРЕТЕ СЕ САМИ! ! ! ! В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ, ВКЛЮЧВА, ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН!

Специализация и квалификация:

Покривни дейности и всякакъв друг вид строителство.

0879 590 810 | 10:00-18:00