1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


3. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


4. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


5. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


6. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


7. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, поставяне на подложки, циклене на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.