Добре дошли на бизнес профила на homedesign


Консултации и решения в интериорния и екстериорен дизайн съобразени с Вашия вкус и потребности. Споделете идеята си, ще я доразвием и реализираме. Нямате идея - имам най-малко три, ще ги обсъдим и ще изберем най-доброто!

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.


Опит


От 1997 г.до сега- реставрирани и новопостроени къщи в Родопите, десетки преустройства, реновации и цялостно изграждане на апартаменти, къщи и офиси. Познавам тенденциите и ги следвам,но нито един тренд не е достатъчно актуален, ако в него не е вложена индивидуалността Ви.

Специализация и квалификации


Ако имате идея за реновиране, преустройство на жилището или офиса или Ви предстои строителство на нови, ако искате съвет как да използвате рационално и максимално площите си, ако се колебаете за цветовете, мебелите и цялостната хармония, ако избора на материали, материи, мебели, изпълнители, решения и всякакви детайли по оформяне на дома или офиса Ви се струват досадни и губещи времето, ако искате да добавите уникалност, финес и щипка чар, моля, обадете се. За мен ще бъде удоволствие да Ви помогна в избора на най-добрите решения, съобразени с Вашите изисквания, вкус и потребности.