Добре дошли на бизнес профила на Каменов


Здравейте, предлагам серия от услуги свързани с ВиК, ОиВ, термо-помпи, и слънчеви колектори. Също предлагам изграждане на нови инсталации и ремонт на стари, подръжка, доставки и монтажи на аксесоари за баня, проектиране и дизайн и много други услуги свързани с Вашия дом. Зад гърба си имам 24 годишен опит в тези сфери, което гарантира качеството на моите услуги. Работил съм и в чужбина (Австрия и Англия). Работя САМО с качествени материали. Качество и гаранция!

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 51 месеца за Подмяна 3 тоалетни чинии и 2 умивалника | София

“Много сме доволни! Всичко беше изпълнено бързо, качествено и професионално. Препоръчвам за всички ВиК нужди, ако сте късметлии да е свободен.”

преди 54 месеца за Свързване с ВиК - санитарен фаянс, батерии и крепежни елементи. | София

“Наистина много добър изпълнител. Разбира си много добре от работата!”

преди 56 месеца за Nova banq s v i k, faqns i terakot i drugi | София

“Проект: Нова баня с водопровод и канал, фаянс и теракот и др.
Избрахме г-н Каменов за ВиК. Силно препоръчвам, защото работи само по специалността си и се справи блестящо. Даде ни разумна оферта като цена и срок и даде и задължително поисканата от нас гаранция за работата си. Затова му възложихме завършване на цялата инсталация. Започна в указания срок, завърши навреме и спази договорената цена. Най-важното е, че след пробите нямаше никъде теч и не се наложиха никакви поправки по цялата инсталация, което само по себе си говори за качеството. Като човек е съвестен, отговорен, работи по-спокойно, но с мерак, като се съобрази с всички наши изисквания. За всичко, свързано с ВиК бихме го ангажирали отново, за нас беше удоволствие да работи в дома ни и го ангажирахме и за поставяне на регулатор на налягането в дворна нова шахта, тъй като при нас налягането е много високо, с което също се справи блестящо и навреме, а препоръчаният регулатор от него е наистина много удобен за контрол и корекции, защото е с два манометъра за входящо и изходящо налягане, което е голямо удобство. С две думи човека си разбира от работата и ако не бързате, си заслужава да наемете наистина отговорен човек и специалист. Благодарим му като спокойно можем да го препоръчаме.”

Виж всички мнения

Опит


Зад гърба си имам 24 години стаж, 4 в Лондон, 1 в Австрия и 19 в България.

Специализация и квалификации


Освен горе споменатите услуги извършвам изграждане на кооперации(по гореспоменатите услуги - ОиВ, ВиК..), хотели и други. Извършвам преработка на стари инсталации, реагирам при аварии.